Dişi sapık

İki çocuk annesi 36 yaşındaki kadın, oğlunun 15'indeki arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi. Bir de üzerine hamile kalan sapık kadının 8 yıl hapsi istendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2011 Güncelleme 12 Ekim 2011, 01:39
Dişi sapık

İÇİNDEKİLER

Benzerlerine ancak yurt dışında rastlanan olay, Adana'da yaşandı. Henüz 15 yaşında olan lise öğrencisi M.O., zaman zaman arkadaşı M.İ.'nin evinde kalıyordu. M.İ.'nin annesi Ü.B. ise 13 yıl önce eşinden boşanmış ve 2 çocuğuyla birlikte yaşıyordu. Fakat zaman içinde M.O. ile Ü.B., cinsel ilişkiye girmeye başladı. 36 yaşındaki kadın, bu ilişkiden hamile kaldı. Ancak 3 haftalık bebek karnında ölünce, mecburen kürtaj yaptırdı. 2 çocuk annesi kadın, bu olay üzerine 15 yaşındaki M.O. ile imam nikahı yaptırmak istedi.

Yaklaşık 6 ay süren bu ilişki, geçen Mayıs'da, çocuğun ailesinin durumu öğrenmesi üzerine sonlandı.
Emniyete giden aile, çocuklarıyla ilişkiye giren kadından şikâyetçi oldu. Türkiye'de ilk kez rastlanan bu durum üzerine savcılık soruşturma başlattı. Sapık kadın hakkında, "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında savunma yapan tutuksuz sanık Ü.B. ise "M.O., oğlumun arkadaşıydı. Evime gelip gidiyordu. Benimle evlenmek istedi. Kendi isteği ile bir kez ilişkiye girdim ve hamile kaldım.
Kan uyuşmazlığı nedeniyle çocuk ölünce aldırdım. M.O.'nun yaşının küçük olduğunu karakolda öğrendim" dedi.

TEHDİT EDİLMİŞ
Psikolog eşliğinde ifadesi alınan M.O. ise, "Bir gece Ü.B. yatağıma geldi. Benimle zorla ilişkiye girdi. Bu şekilde 2 kez daha ilişki yaşadık. Hamile kalınca çocuğu aldırdık. Ü.B.'nin 18 yaşındaki oğlu, olay duyulursa beni öldüreceğini söylemişti. Bu yüzden korkup kimseye anlatmadım" dedi. Dava, ileri bir tarihe ertelendi.

AMERİKALI ÖĞRETMEN ÖĞRENCİSİNİ KANDIRMIŞTI
Yaşlı kadınların küçük yaştaki erkek çocuklarını kandırarak cinsel ilişkiye girmesi suçu, dünyada daha çok ABD'de yaşanan bir durum... Bu konuda en ünlü sanık ise Florida Eyaleti'ndeki öğretmen Debra Beasley Lafave... 23 yaşındaki Lafave, kendisinden 9 yaş küçük olan 14 yaşındaki erkek öğrencisiyle zorla cinsel ilişkiye girmekle suçlandı. Yine Amerika'da Shannon Young adındaki kadın öğretmen, 17 yaşındaki erkek öğrencisiyle zorla ilişkiye girmekten tutuklandı. 36 yaşındaki kadına 3 yıl hapis cezası verildi.

Nazan ERDEM