Ölüme atladı

Erkek arkadaşı tarafından evine götürülmekte olan genç hemşire seyir halindeki otomobilin kapısını açıp yere atladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2011 Güncelleme 29 Eylül 2011, 00:00
Ölüme atladı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan 29 yaşındaki Hatice Yolcu, seyir halindeki otomobilden ölüme atladı. İntihar, dün 02.00'de Levent'te, Çeliktepe, girişi köprü altında meydana geldi. Yolcu, bir hafta önce tanıştığı erkek arkadaşı 27 yaşındaki Bayram Uysal'la Levent'te bir parkta buluştu.

SORUNLARIM VAR
Taksim'de bir telefoncuda çalışan Uysal, gecenin sonunda Yolcu'yu evine bırakmak istedi. İkili yola çıktı. Ancak bir süre sonra Yolcu, "Bazı sorunlarım var. Bunları sana anlatamam. Ama sorunlarımdan da kurtulamıyorum" dedi. Çeliktepe yönüne gitmekte olan otomobil, köprü altından geçerken "Elveda" diye bağıran Yolcu, Uysal'ın bakışları arasında kapıyı açıp kendini seyir halindeki otomobilden dışarı attı.

10 METREDE DURDU
Ani fren yapan Uysal, hemen aracından inerek Yolcu'nun yanına gitti. Yolcu'nun yerde hareketsiz yattığını görünce polise ve ambulansa haber verdi. Ancak Yolcu, kurtarılamadı. Daha önce iki kez intihara teşebbüs ettiği belirlenen Yolcu'nun ölümüyle şok olan Uysal, "Düştüğü yerin 10 metre kadar ilersinde durabildim. Kafası yol kenarındaki bariyerin demire çarpmıştı. Her şey bir anda olup bitti" dedi. Uysal gözaltına alındı.

Barış SÖZAL