Mucize olmadı

Terör kurbanı annesinin karnından kurtarılan bebek, ne yazık ki yaşam savaşını kaybetti. Aynı saldırıda yaralanan polis ise 'Öldü' diye fişi çekildikten sonra hayat belirtisi gösterdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2011 Güncelleme 29 Eylül 2011, 02:16
Mucize olmadı

İÇİNDEKİLER

Kalleşler, kundaktaki bebeklerden sonra anne karnındaki bebeğin de katili oldu. Batman Yavuz Selim Mahallesi Aydınkonak Kavşağı'nda önceki gece düzenlenen terörist saldırı sonucu tesadüfen oradan geçen 8 aylık hamile Mizgin Doru ile kızı Sultan (5) hayatını kaybetmişti. Dehşetin ardından elde kalan tek mutluluk, ölen annesinin karnından sağ kurtarılan erkek bebekti. Tüm dualar, tüm dilekler küçük yavrunun hayata tutunması içindi. Ama olmadı, terör cana doymadı! Sadece 1 gün yaşayan talihsiz bebek, doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamadı! Batman Sağlık Müdürü Dr.Namık Kemal Kubat, "Çok üzüldük. Yaşatmak için herkes elinden geleni yaptı ancak bebeği kurtaramadık. Ailesine baş sağlığı diliyorum" dedi. Erken doğuma bağlı olarak oluşan solunum yetmezliğinden ölen bebek, dün gözyaşları arasında annesi ve ablasının yanına defnedildi.

KALBİ DAYANAMADI
Diğer yandan, aynı çatışmada başına isabet eden kurşunla ağır yaralanıp kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleştiği söylenen Komiser Yardımcısı Adem İlkkılıç'ın, fişi çekildikten sonra yaşam belirtisi gösterdiği belirtilmişti. Ailesinin isteği üzerine Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne nakledilen Adem İlkılıç, dün akşam saatlerinde acil servise geldikten 2 saat sonra kalbinin durması sonucu şehit oldu. Bu arada aynı çatışmada yaralanan baba Talat Doru ile kızı Şeyma Doru'nun durumlarının iyi olduğu öğrenildi.