Sevgili kuzenin vahşi yüzü

Sevgilisi olan kuzenini kıskançlık sebebiyle 18 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Ormana atılan genç kadının cesedi, vahşi hayvanlar tarafından parçalandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2011 Güncelleme 26 Eylül 2011, 00:00
Sevgili kuzenin vahşi yüzü

İÇİNDEKİLER

Adana'da sevgili olan kuzenlerin arasına giren kıskançlık krizi, vahşi bir cinayetle sonuçlandı.
Kıskançlık nedeniyle 18 yerinden bıçaklanarak öldürüldükten sonra cesedi bir araziye atıldığı için yabani hayvanlar tarafından parçalanan genç kadın, toprağa verildi. Karataş İlçesi'ne bağlı Adalı Köyü ile Dalyan arasındaki Taşlıyolak mevkisinde Türk uyruklu Hollanda vatandaşı olan Hülya Güler'in cesedi, vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış olarak bulundu. Cesedin yerini ise Güler'i öldürdükten 14 gün sonra vicdan azabı çekip, "Ben birlikte yaşadığım kadını öldürdüm" diyerek jandarmayı arayan Göksal P.(27) söyledi. Zanlının, Güler'in halasının oğlu olduğu ve uzun süredir nikahsız olarak birlikte yaşadıkları belirlendi. Katil zanlısı Göksal P.'nin aile çevresine ve arkadaşlarına, "Hülya beni aldatıyor.
İnternette Hollanda'da yaşayan bir erkekle konuştuğunu gördüm, tartıştık. Beni aldatıp, terk etmek istediği için öldürdüm" dediği öğrenildi.

DÖNÜŞ YOLUNDA
Göksal P.'nin birlikte yaşadığı Güler'i tekrar Hollanda'ya dönmek için 3 Eylül günü havalimanına götürürken öldürdüğü tespit edildi. Ayrıca öldürülen Güler'in 11 yaşında bir çocuğunun da olduğu ortaya çıktı. Göksal P. teslim olduktan sonra tutuklanırken, öldürülen Hülya Güler'in morgda bekleyen cesedi, Amasya'dan gelen babası ile Hollanda'dan gelen ağabeyi tarafından teslim alınarak toprağa verildi.