Koca'man öfke

Karısını evde erkekle yakalayınca dehşet saçtı. Evdeki yabancı adamı ve eşini önce bıçakladı sonra da 4. kattan aşağı attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2011 Güncelleme 26 Eylül 2011, 00:00
Koca’man öfke

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da evine gelen 35 yaşındaki R.T., eşi iki çocuk annesi Ş.T.'yi bir başka erkekle evde otururken yakalayınca cinnet getirdi. Eşi ve adamı defalarca bıçaklayan R.T., ikisini birlikte apartmanın 4'üncü kattından aşağıya attı. Kimliği belirlenemeyen erkek hayatını kaybederken, ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Olay, merkez Bağlar İlçesi Kaynertepe Mahalesi 211'nci sokaktaki apartmanda dün akşam meydana geldi.

YEMEK İÇİN EVE GİTTİ
İddiaya göre daha önce esnaflık yapan, ancak şimdi işsiz olan R.T., akşam saatlerinde yemek için evine gitti. R.T., eve girdikten sonra eşi Ş.T'yi bir erkekle otururken gördü. Durumu hazmedemeyen koca, mutfaktan aldığı bıçakla eşi ve evde bulunan erkeğe bıçağı art arda saplamaya başladı. Defalarca bıçakladığı adamı aparmanın 4'üncü katından atan öfkeli koca, daha sonra eşini de aynı yerden aşağı attı. Yere çakılan ve kimliği henüz belirlenemeyen erkek, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Ş.T., ise hastaneye kaldırıldı. Öfkeli koca R.T, evde polis tarafından gözaltına alındı. Polis, ölen kişinin kimliğini belirlemeye çalışırken, cinayet ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.