Ömürlük hayal 12 saat sürdü

Gamze Yıldırım hep üniversitede okuyup öğretmen olmanın hayalini kurdu. Genç kız kazandığı okuluna kayıt yaptırdıktan 12 saat sonra kazada can verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2011 Güncelleme 30 Ağustos 2011, 00:00
Ömürlük hayal 12 saat sürdü

İÇİNDEKİLER

Kırşehir'de uzun zamandır hayalini kurduğu üniversiteye kaydını yaptıran 20 yaşındaki Gamze Yıldırım, 12 saat sonra meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza, Kırşehir'in Karahıdır Kasabası yol ayrımında meydana geldi. D.T. idaresindeki otomobil ile sürücüsü henüz belirlenemeyen başka bir otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan Gamze Yıldırım, H.Y., Ö.Ö. ve D.T., olay yerine gelen ambulanslarla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu (BEYSO) öğrencisi Gamze Yıldırım ise ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İÇ KANAMA GEÇİRDİ
Çarpmanın etkisi ile iç kanama geçirerek hayatını kaybettiği öğrenilen Gamze Yıldırım'ın üniversite için büyük hayaller kurduğu ve BEYSO'nun özel yetenek sınavlarına uzun süre çalıştıktan sonra büyük bir gayretle kazandığı ortaya çıktı.

KAYIT SEVİNCİ YAŞIYORDU
Öğretmen olmak isteyen ve kazandığı üniversiteye kaydını yaptıran Gamze Yıldırım kayıttan 12 saat sonra hayatını kaybetti. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ailesi ile birlikte üniversiteli olmanın sevincini yaşayan genç kızın gece 01.00 sularında dayısı ve teyzesi ile birlikte gece gezmesine gittiği öğrenildi. Gamze için Çayağzı kasabasında cenaze töreni düzenlendi. Cenazenin defni sırasında Gamze'nin annesi Hülya Yıldırım sinir krizleri geçirirken, BEYSO sınavlarına birlikte hazırlandığı arkadaşları son yolculuğunda yalnız bırakmadı.