Aşk arası cinayet

Evli adam patroniçesiyle aşk yaşamaya başlayınca aldatılan eş yuvasını kurtarmaya çalıştı. Aldatılan adam ise 'eşimi rahatsız ediyor' diye kadını öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2011 Güncelleme 21 Ağustos 2011, 00:00
Aşk arası cinayet

İÇİNDEKİLER

İstanbul Sarıyer'de evinin önünde 11 yerinden bıçaklanarak öldürülen Moldova asıllı 3 çocuk annesi Raise Doğan'nın, yasak aşka kurban gittiği ortaya çıktı. 4 yıl önce işlenen cinayetin ardından soruşturma başlatan polis, çarpıcı bilgilere ulaştı. Türkiye'ye geldikten sonra bir temizlik şirketinde çalışmaya başlayan Moldova uyruklu Raise Doğan'ın taksi şoförü Hasan Doğan'la (35) tanıştıktan kısa bir süre sonra evlendikleri ve ardından çocuk sahibi oldukları öğrenildi. bir süre sonra işini değiştirerek bir tekstil firmasında çalışmaya başlayan Hasan Doğan, iş yerinin sahibi Sebile Poyraz'la (42) aşk ilişkisi yaşamaya başladı. Yasak ilişkiyi bir süre sonra Raise Doğan ile Sebile Poyraz'ın eşi Halil Poyraz da öğrendi.

ADAM GÖZ YUMUYORDU
Raise Doğan'ın, evliliğini kurtarmak maksadıyla birçok kere Sebile Poyraz'a gittiği öğrenildi. Halil Poyraz'ın da bu ilişkiye kayıtsız kaldığı iddia edildi. Soruşturma kapsamında söz konusu ilişkiyi mercek altına alan ekipler, Halil Poyraz'ın, eşini bir daha rahatsız etmemesi için Raise Doğan'ı sık sık uyardığını belirledi. Kadının bu uyarılara şiddetle karşı çıktığı son karşılaşmada ise Halil Poyraz'ın, Raise Doğan'ı bıçaklayarak olay yerinden kaçtığını belirlendi. Cinayetin ardından sık sık Türkmenistan'a giderek çeşitli işlerde çalışan Halil Poyraz'ın arkadaşlarından da bilgi alan ekipler, Halil Poyraz'ın geceleri birçok kez ağlayarak uyandığı ve arkadaşlarına "Ben bir kadının günahına girdim" şeklinde sayıkladığı belirlendi. Araştırma ilerledikçe cinayete dair çeşitli deliller ele geçiren ekipler katil zanlısı olarak Halil Poyraz'ı ve azmettirici olarak da Sebile Poyraz'ı yakaladı. Gözaltına alınan Hasan Doğan ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.