Esra'rengiz CD

Esra Karsel'in katilinden şok iddia: Genç kadının elinde, sevgilisi Volkan Bora'nın uygunsuz görüntüleri vardı. Bora'nın ailesi de CD'leri ele geçirip Esra'yı öldürmem için 1 milyon TL vaat etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2011 Güncelleme 12 Ağustos 2011, 00:00
Esra’rengiz CD

İÇİNDEKİLER

Esra Karsel cinayetiyle ilgili şok gelişmeler yaşandı. Volkan Bora'nın sevgilisi Karsel'in kızını taciz ettiği ve "intikam CD'sinin" cinayetle sonuçlandığı iddia edildi. Do-Re-Mi iç çamaşırlarının sahibi Ahmet Baysal'ın eski eşi Esra Karsel'in cesedi (39), 8 Ekim 2009 tarihinde bir otomobilde bulundu. Cinayet zanlısı olarak Eyüb Gökhan (29) yakalandı. Tutuklu sanık cezaevinden, "Beni Esra'nın erkek arkadaşının anne-babası azmettirdi" yazılı mektup yazarak savcılığa gönderdi. Bunun üzerine Karsel'in erkek arkadaşı Volkan Bora'nın annesi Nesrin ve babası Cengiz Bora tutuklandı. Ancak anne-baba daha sonra tahliye edildi. Tutuklu sanık Eyüb Gökhan, önceki gün Kadıköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Davadan ise ilginç ayrıntılara ulaşıldı. Duruşmada, Nesrin-Cengiz Bora çiftinin tahliye edildiğini öğrenen Eyüb Gökhan, karara tepki gösterdi. Mahkemeye 15 sayfalık yazılı ifade veren tutuklu sanık, cinayeti kendisine Bora ailesinin işlettiğini yineledi. Gökhan'ın yazılı ifadesinde yer alan iddialara göre, Volkan Bora, Karsel'in kızı Ceyda Baysal'ı taciz ediyordu. Esra Karsel de içinde sevgilisinin uygunsuz görüntülerinin bulunduğu CD ile Volkan Bora'dan intikam almak istiyordu. Bora ailesi de oğullarının uygunsuz görüntülerini Karsel'den alması için Eyüp Gökhan ile 1 milyon TL'ye anlaştı. Cinayet sonrası da Bora ailesinden 100 bin lira alan Eyüb Gökhan, bu tasilatın görüntülerini de cep telefonuna çekti. Yazılı ifadenin ardından mahkeme Eyüb Gökhan'ın adli emanette bulunan ve görüntülerin kayıtlı bulunduğu telefonunun istenmesine karar verdi. Duruşmaya katılan Esra Karsel'in kızı Ceyda Baysal da taciz olayını doğruladı. Duruşma ise ertelendi.

SAVCI YARDIM EDECEKTİ!
Eyüb Gökhan'ın mahkemeye sunduğu yazılı ifadesinde, Bora ailesinin Esra Karsel'in kesinlikle Kadıköy'de öldürülmesini istediklerini söyledi. Gökhan, "Çünkü Bora ailesinin Kadıköy Adliyesi'nde savcı yeğenlerinin olduğunu, cinayeti işlemesi halinde ise savcı yakınlarının dosyanın akıbeti konusunda kendisine yardımcı olacağının sözünü verdiklerini" iddia etti.


Gülcan DEMİRCİ