Zehir'lediler

Staj yapmak için gittiği otelde ölü bulunan Muhammed'in haşere ilacından zehirlendiği iddia edildi. 3 kişi gözaltında

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2011 Güncelleme 05 Mayıs 2011, 09:54
Zehir’lediler

İÇİNDEKİLER

Staj yaptığı otelde ölü bulunan gencin, haşere ilacından zehirlenmiş olabileceği öne sürüldü. Talihsiz olaya götüren süreç şöyle gelişti. Adana'da, Ceyhan Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne giden 34 öğrenci, staj için Bodrum Gümbet'te bulunan bir otele gitti. Lojmandaki odalara yerleştirildikten sonra dışarı çıkan öğrencilerden Muhammed İsa Soysal (17), 10 arkadaşıyla birlikte bir restoranda doğum gününü kutladı. Odalarına dönen öğrenciler bir süre sonra mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Gençlerden Soysal hayatını kaybetti. İlk olarak gencin alkol aldığı ve ölümünün bundan kaynaklanmış olabileceği iddia edildi. Ancak Adli Tıp'ta yapılan otopside kanında alkole rastlanmadı.

SOYSAL AİLESİ DAVA AÇACAK
Ortaya atılan yeni bir iddia ise tüyler ürpertti. Otelde yaz hazırlığı nedeniyle bütün odaların haşerelere karşı ilaçlandığı, iyi havalandırılmadığı için de gençlerin haşere ilacından zehirlenmiş olabileceği öne sürüldü. Olayla ilgili otelin aşçısı A.A., lojman sorumlusu E.E. ve servis sorumlusu C.Y. gözaltına aldı. Talihsiz gencin cenazesi bugün toprağa verilecek. Soysal ailesi ise otel yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunacak.

KANINDA ALKOL ÇIKMADI
Soysal'ın Kazakistan'da işçi olarak çalışan babası Ömür Soysal, ölüm haberini alır almaz Türkiye'ye gelmek için yola çıktı.