Baba kalbi

Evi terk eden eşi iki yaşındaki oğlunu da götürdü. İki ay yavrusunu hiç göremeyen babanın kalbi bu hasrete dayanamadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2011 Güncelleme 23 Şubat 2011, 10:43
Baba kalbi

İÇİNDEKİLER

Antalya'da eşi Tuğba'dan ayrılan 32 yaşındaki Erman Okutan, yuvasının yıkılmasına dayandı. Ancak iki yaşındaki oğlu Ahmet Ertuğ'u uzun süre göremeyince bunalıma girdi. Son kez eşinden ret cevabı alınca olduğu yere yığılarak can verdi. Muhasebeci Tuğba Okutan (28), eşi Erman Okutan'ı bir süre önce terk etti. Boşanma davası açan genç kadın, oğlu Ahmet'i de alıp Manavgat'a gitti. Oğlunu hiç göstermedi.

3 GÜN SONRA ÖLDÜ
Boşanma davanın ilk duruşması 16 Şubat günü yapıldı. Salondan çıkan Erman Okutan, eşine son kez oğlunu görmek istediğini söyledi. Yine ret cevabı aldı. Hasrete daha fazla dayanamayan baba adliye önünde yere yığılıp kaldı. Hastanede yapılan tetkikilerde, Okutan'da hiçbir hastalık bulgusuna rastlanamadı. Sürekli terleyen ve ayakta duramayan Okutan'a burada ağrı kesici iğne yapıldı.
Müşahade altına alındı. Ancak bir süre sonra evlat hasretiyle yanıp tutuşan Okutan'ın kalbi durdu. Otopside de ölüm sebebi aydınlatılamadı.

SON NEFESTE
Kendisine refakat eden ablası Nilgül Kurtçuoğlu, talihsiz babanın son sözlerini şöyle aktardı: "Son nefesini verirken 'bana oğlumu getirin. Oğlumu görmek istiyorum. Onsuzluğa dayanamadığım için bu hallere düştüm' dedi."