Gel de nankör de!

Kim demiş 'Kedi nankördür' diye... Minnoş, kalp krizi geçiren sahibini, hastaneye kadar takip etti. O iyileşene kadar bekledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Şubat 2011 Güncelleme 16 Şubat 2011, 10:53
Gel de nankör de!

İÇİNDEKİLER

İnasnlar arasında namı "nankör, gamsız" sıfatlarıyla yürüyen kedi, onlara bu sıfatı yakıştıranları utandırdı! Konya'da, "insanın insana bakmadığı" günümüzde, "Minnoş" adındaki bir kedi, kalp krizi geçiren sahibini hastaneye kadar takip edip, ona refakat etti.

'VEFALI' ÇIKTI
"Bu kadarı olmaz" dedirten olay, önceki akşam yaşandı. Hakan Atılkan (24) evinde kalp krizi geçirdi. Talihsiz genç, apar topar Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Sahibinin hasta olmasına çok üzülen Minnoş ise Atılkan'ın peşinden hastaneye gitti. İçeri girip, bekleme salonundaki koltuklara çıktı ve endişeli gözlerle beklemeye başladı. Minnoş'u görüp şaşkına dönen hastane personeli ise kediyi dışarı attı. Ama Minnoş, yine bir yolunu bulup içeri girdi ve kaygılı halde sabaha kadar bekledi. Kedinin vefakarlığı ise sahibi Atılkan'ın taburcu edilmesiyle anlaşıldı. Acil Servis'ten çıktığında Minnoş'uyla karşılaşan Atılkan gözlerine inanamadı.

ÖDÜLÜ MAMA
Minnoş'un kendisini bir an olsun yalnız bırakmadığını söyleyen Atılkan, "Kedim nereye gitsem peşime takılıyor ama hastaneye geleceğini hiç düşünmemiştim. Eve döndüğümde vefalı Minnoş'umu, sütlü mamayla ödüllendireceğim" diye konuştu.