İt is a iyilik

Yaralanan arkadaşını sürükleyerek evine götürdü. Daha sonra ameliyat masasında da onu bir an olsun yalnız bırakmadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2011 Güncelleme 12 Şubat 2011, 00:00
İt is a iyilik

İÇİNDEKİLER

İNSANLARIN birbirlerini hiç uğruna öldürdüğü Türkiye'de, bir köpek, bizlere 'insanlık dersi' verdi! Sakarya Arifiye'de yaşayan Taylan Şanlı'nın Terier cinsi Lokum adlı köpeği, önceki akşam saatlerinde sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Bu sırada komşularının köpeği Tüylü de saldırıya tanıklık etti.

ÖLÜMDEN KURTARDI
Ancak bağlı olması sebebiyle arkadaşının yardımına hemen koşamadı. Büyük uğraş sonucu ipini koparan Tüylü, hemen soluğu arkadaşının yanında aldı. Bu sırada Lokum'u yaralayan sokak köpekleri kaçtı. Tüylü, Lokum'u, sokaktan sürükleyerek eve kadar götürdü. Ardından havlayıp Lokum'un sahiplerinin fark etmesini sağladı. Taylan Şanlı, hemen ailesiyle birlikte köpeğini veterinere götürdü. Bu arada, Lokum'u ölümden kurtaran Tüylü de ailenin peşinden kliniğe kadar gitti.

YALNIZ BIRAKMADI
Ameliyat odasına alınan arkadaşının yanına girmeyi başaran köpek, bütün çıkarma çabalarına rağmen arkadaşını yalnız bırakmadı. Veterinerler de, Tüylü'nün ameliyatı izlemesine izin verdi. Tüylü, 1.5 saat süren ameliyat boyunca arkadaşını masanın yanında bekledi. Vefakar köpek, ameliyat bitince de hemen soluğu arkadaşının yanında aldı.