Kiralık koca var!

Zorlu ev işleri için erkeğe ihtiyacı olan bekar kadınlara müjde... Artık saati 13 Euro'ya koca kiralanabilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2011 Güncelleme 18 Ocak 2011, 17:33
Kiralık koca var!

İÇİNDEKİLER

"Elinin hamuruyla" erkek işine el uzatmak istemeyen bekar kadınlar için yeni bir dönem başladı. Ev işlerinde erkeğe ihtiyacı olan kadınlara yönelik, "kiralık koca hizmeti" devreye sokuldu.

İlginç uygulama Gürcistan'da başlayıp, dalga dalga yayıldı. Fransız haber ajansı AFP'nin haberine göre, Beso Mchedmişvi adlı girişimci, bekar kadınların para karşılığı koca kiralayabileceği bir şirket kurdu.

FAZLASINI İSTEDİLER
"1 saatliğine kiralık koca" adı verilen uygulamayla, kadınların, ağır işler için "erkek" kiralaması amaçlandı. Kısa sürede adını duyuran şirkete talep yağdı. Saati 13 Euro'ya kiralanan kocalar akıtan muslukları tamir edip, lambaları takmak için görevlendirildi. Ancak bu kadınlar için yeterli olmadı. "Sınırlı koca" hizmetinden kadınlar daha fazlasını bekledi. Bunun üzerine şirket yetkilileri, "Çalışanlarımız erkek fahişe değildir" açıklaması yapmak zorunda kaldı.

Bu ilginç uygulama tüm dünyada rağbet gördü. Fransa ve Almanya'da da buna benzer uygulamalara start verilirken, Türkiye'de kiralık koca şirketinin kurulup kurulmayacağı ise merak konusu.