'Erkek Fatma' vurgunu

Düğün salonunda muhasebeci olarak çalışan genç kız, 'ünlü dolandırıcılara' parmak ısırttı. Patronunun bankadaki tüm hesaplarını oğlunun kılığına girip boşalttı .

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2010 Güncelleme 18 Ekim 2010, 11:46
’Erkek Fatma’ vurgunu

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'nde akıllara durgunluk veren bir vurgun yaşandı. Düğün salonu ve restoran sahibi İsmail Kul (48), inanılmaz bir yöntemle soyuldu. Düğün salonu için ön muhasebeci arayan Kul, 6 ay önce Eskişehir Üniversitesi'nde Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi olan A.C.'yi (24) işe aldı. Erkek gibi davranıp, erkek gibi giyinen A.C., işyerinden sessiz sakin biri olarak tanınıyordu. Ancak bu sakinliğin ardındaki neden geçen hafta ortaya çıktı. Oğlu Berat Kul (28) ile ortak hesabından para çekmek üzere bankaya giden İsmail Kul'a, parayı oğlunun çektiği, hesabının boş olduğu söylendi. Şaşkına dönen adam, oğlunu arayıp olanları sordu.

KAMERA YAKALATTI
Oğlunun para çekmediğini öğrenen Kul, bankanın kamera görüntülerini izleyince şoke oldu. Oğlunun kimliği ile paraları çeken şapkalı kişinin, A.C. olduğunu anladı. Oğlunun kılığına giren kız çalışanı tarafının soyulduğunu anlayan Kul, soluğu savcılıkta aldı. Kamera görüntülerini de inceleyen güvenlik güçleri A.C.'nin peşine düştü, ancak bir izine rastlayamadı. Bankadaki parasının birkaç seferde boşaltıldığını öğrenen İsmail Kul, "Hem A.C.'den hem de ihmali bulunan bankadan şikayetçiyim" dedi.