Facebook yuva yıktı

Eşinin boşamak istediği İzmirli matbaacı G.V'den şok suçlama: 3 çocuğumun annesi Facebook'ta tanıştığı kişilerle beni aldattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2010 Güncelleme 10 Ekim 2010, 04:00
Facebook yuva yıktı

İÇİNDEKİLER

İzmir'de 3 çocuk annesi kadın, eşinin şiddet uyguladığını öne sürerek boşanma davası açtı. Karşı dava açan koca ise 35 yaşındaki karısının Facebook'tan tanıştığı erkeklerle kendisini defalarca aldattığını iddia etti. Hakaret ve tehdide maruz kaldığını iddia eden K.V, 1 ay önce matbaacı eşi G.V'den (43) boşanmak için dava açtı. 15 yıllık eşinin 'hayatında biri varmış gibi' davranarak hakarette ettiğini öne sürdü. Aylık 800 lira nafaka istedi. Karşı dava açan matbaacı G.V. ise eşine müthiş suçlamalarda bulundu. Geç saatlere kadar çalıştığını belirten G.V, eşinin Facebook'tan bulduğu erkek arkadaşlarıyla randevulaşıp dışarıda buluştuğunu iddia etti.

SEVGİLİSİ DE BOŞANIYOR
G.V, şunları söyledi: "Eşimin Facebook'ta akrabalarımızla görüştüğünü sanıyordum. Biri Afyon, biri de İzmir'den iki erkekle Facebook aracılığıyla buluştuğunu öğrendim. O erkeklerde biri de bu yüzden eşinden boşanma aşamasına geldi. Buluştuğu kişilerden biri olan G.U. beni ölümle tehdit etti."