Zırhlı araç alarmı

Terör örgütü PKK'nın yeni saldırılar planladığı iddia edildi. Emniyet, bütün birimleri uyararak 'Zırhlı banka aracı çalıp polisi ve askeri vuracaklar' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2010 Güncelleme 20 Ağustos 2010, 01:47
Zırhlı araç alarmı

İÇİNDEKİLER

13 Ağustos-20 Eylül tarihlerinde eylemsizlik kararı aldığını açıklayan bölücü terör örgütü PKK içindeki bazı grupların, yeni eylemler planladığı iddia edildi. Emniyet İstihbaratı, PKK'nın bankalar tarafından para naklinde kullanılan "zırhı araç" temin ederek polise ve askere bombalı saldırı planladığını duyurdu. Emniyet Genel Müdürlüğü'nce 81 il emniyet müdürlüğüne 17 Ağustos'ta gönderilen özel uyarıda, zırhlı para nakil araçlarının korunmasında özel tedbirler alınması ve güvenlikçilerin dikkatli olması istendi. Emniyet, bankalar ile bankalara hizmet sunan özel güvenlik şirketlerini de uyardı.

İKİ KAMYONA DİKKAT!
Emniyet Genel Müdürlüğü ayrıca 2 kamyonla ilgili de tüm birimleri alarma geçirdi! PKK terör örgütünün "34 Y.. 47" ve "34 A.. 67" plakalı kamyonlar ile eylem düzenleyebileceği vurgulanarak söz konusu araçlara araçlara karşı duyarlı olunması istendi.