Anne canını ezdi

Bir annenin 'otomobil sevdası' acı bitti. Ehliyetsiz direksiyon başına geçen kadın, arabaya binmeye çalışan 5 yaşındaki kızını ezerek öldürdü. Diğer kızını da yaraladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2009 Güncelleme 26 Ekim 2009, 00:30

İÇİNDEKİLER

Bir anne, ehliyetsiz direksiyon başına geçmenin cezasını çok ağır ödedi. Kendi kızına çarpıp öldürdü... Kütahya'da 29 yaşındaki Nevin Topçu, bir düğüne gitmek için hazırlandı. Ehliyeti olmayan genç kadın, kayınpederine ait otomobile kayınvalidesi Emine Topçu (80) ve kızı Seher Topçu (4) ile bindi. İlk kez otomobil kullandığı söylenen Topçu eşi gelmeden aracın yönünü değiştirmek istediği sırada büyük kızı Zeynep Topçu (5) araca binmek için koşmaya başladı.

Küçük zeynep ezilerek can verdi

Kızının koştuğunu gören anne Nevin Topçu, bir anda panik yaparak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yokuş aşağı hızlanan otomobil tümsekten uçarak, önce küçük Zeynep'in üstünden geçti. Daha sonra da 50 metre aşağıdaki meyve bahçesindeki ağaca çarparak durabildi. Ağaca çarpıp duran otomobil bahçenin bitimindeki uçuruma düşmekten son anda kurtuldu. Küçük Zeynep ise annesinin ehliyetsiz kullandığı arabanın altında ezilerek can verdi. Yaralanan Nevin, Emine ve Seher Topçu, hastanede tedavi altına alındı. Polis, akıl almaz ihmalle ilgili soruşturma başlattı.