Nafakasını Teksas usülü almak istedi

İzmir'de nafakasını alamayan kadın kayınpederini bıçakladı ardından da eşinin evini taş yağmuruna tuttu... Olayı duyan kocası da, eski karısının evine gidip bir şarjör mermi boşalttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2009 Güncelleme 20 Ekim 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

sas'a döndü. İki erkek çocuk sahibi Hülya Ramazan Toy çifti üç yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Mahkeme Hülya S.'ye (41), eski eşi Ramazan Toy tarafından aylık nafaka bağlanmasına karar verdi. Ramazan Toy, nafakayı düzenli olarak ödemeye başladı. İşlerinin kötü gittiğini belirten Toy, bu ayki nafakayı daha sonra ödeyeceğini söyledi.

Evliliği çıldırttı
Nafakasını alamayan Hülya S., eski eşi Toy'un bir başkasıyla evlendiğini duyunca çılgına döndü. Toy'un yaşadığı eve giden Hülya S., burada eski kayınpederi Mevlüt Toy (70) ile karşılaştı. Oğlunun nafakasını vermediğini ve hakkını almak istediğini söyleyen kadın ile yaşlı adam arasında önce sözlü tartışma çıktı.

İkisi de gözaltında
Tartışmanın büyümesiyle Hülya S., eline geçirdiği bıçakla kayınpederini kalçasından yaraladı. Çılgına dönen kadın bununla da yetinmedi. Evin camlarını da taşladı. Kalçasından yaralanan Mevlüt Toy, hastaneye kaldırıldı. Olayı öğrenen Ramazan Toy ise kurusıkı tabancayla eski eşinin evine bir şarjör boşalttı. Polis, çılgın gelin ile Toy'u gözaltına aldı.