'Hadım oldun, boşanalım'

Tefeciler bir adamın daha hayatını kararttı. Talihsiz adam tefeciden borç aldı, vadesinden bir gün sonra ödedi. Çete adamı hadım etti. Eşi de 'Sen artık hadımsın' deyip boşadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2009 Güncelleme 11 Ekim 2009, 02:37

İÇİNDEKİLER

Tefeciye bulaşan adamın hayatı karardı. Antalya'da minibüs şoförlüğü yapan Halil S., tefeci Zeki Altun'dan 350 TL para aldı. S., faizle aldığı parayı vadesinden bir gün sonra ödediği için Altun'la telefonda tartışıp küfürleşti. Olaydan bir hafta sonra mahalle bakkalına giden talihsiz adam, dükkan sahibi ve eşi tarafından "Gezmeye gidelim" denilerek ormanlık bir alana götürüldü. 3 çocuk babası S.'yi, burada tefeci Altun ile arkadaşları Mustafa ve Ahmet Say bekliyordu.

Korkunç işkenceler...

Zanlılar, S.'ye ormanlık alanda korkunç işkenceler yaptı. Ayaklarından bağlanarak ağaca asılan S., sopalarla dövüldükten sonra makatına bira şişesi sokuldu. Son alarak da demir sopayla cinsel organının sinirlerini ezip, öldü sanılarak ormanlık alana bırakıldı. Vatandaşlar tarafından bulunan Halil S., 2 ay süren tedavinin ardından hayata tutundu. Talihsiz adamın şikayetçi olduğu 5 kişi yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

'Sen artık hadımsın'
Gördüğü korkunç işkence sonucu Halil S. hadım oldu. Bu arada, talihsiz adama bir darbe de eşi Aynur S.'den geldi. Genç kadın, "Sen hadım oldun. Artık seninle yaşayamam. Anlaşmalı olarak boşanalım" dedi. Çift, hakim karşısında S.'nin onurunun kırılmaması için hadımlık konusunu hiç açmamaya karar verdi. Çift, 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle mahkemeye başvurup tek celsede boşandı.