Harçlığını beğenmedi ağabeyini öldürdü

21 yaşındaki üniversiteli, harçlığını arttırmadığı için ağabeyi ile kavga etti. Tartışma büyüyünce de bıçaklayarak öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2009 Güncelleme 09 Ekim 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Sivas'ta üniversite öğrencisi iki kardeşin kavgası kanlı bitti. İddiaya göre, Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Meslek Yüksekokulu Elektronik Haberleşme Teknolojisi Bölümü öğrencisi Murat K. (21) ile bu yıl Kırıkkale Üniversitesi'nde yüksek lisans yapacağı öğrenilen ağabeyi Fatih Turan K. (25) arasında, ailenin verdiği harçlık konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Murat K., ağabeyi Fatih Turan K.'yi ekmek bıçağıyla yaraladı. Ağır yaralanan Fatih Turan K., hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan ve kolundan yaralı olan Murat K.'yi yakalamak için çalışma başlatan polis, şüpheliyi kısa sürede ele geçirdi.

BIÇAĞI BAHÇEYE ATIP KAÇTI

Murat K.'nin sorgusunda, ağabeyi ile kendilerine verilen harçlık konusunda tartıştığını, paranın ağabeyinin kontrolü altında olduğunu ileri sürdüğü öğrenildi. Kullanılan bıçağın evin arka bahçesinde bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.