Ölüm peşin ayıp taksitle

Sel felaketi sırasında 'servis'te ölen 7 işçi kadının acılı ailelerine bir şok daha... Yüzsüz şirket, ailelere dava karşılığı kan parası teklif etti. Hem de 4 taksitte!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2009 Güncelleme 07 Ekim 2009, 00:44

İÇİNDEKİLER

Kahramanmaraşlı Bal Ailesi'ne ecel bir geldi, bir daha gitmek bilmedi! Ölümün ölümü çağırdığı olaylar zinciri, geçen 1 Ekim'de Ankara'daki bir trafik kazasıyla başladı. Adem Bal, 14 yaşındaki oğlu Cem Berk'i de yanına alıp eve doğru yola çıkmıştı. Fakat Bal'ın kullandığı otomobil karşı yönden gelen bir başka otomobille çarpıştı. Kazada küçük Cem Berk hayatını kaybetti. Tüm aile talihsiz çocuğun yasını tutarken, biri vardı ki bu acıya yüreğinin dayanmayacağını hissetti. Cem Berk'e adını veren amcasının eşi Hatice Bal, kazanın ertesi günü kalp krizi geçirdi. Yoğun bakımda 3 gün kalan yaşlı kadın, çok sevdiği yeğeninin yanına gitti.

KAMYONUN ALTINA GİRDİ
Evlerinden peş peşe cenaze çıkan Bal Ailesi ise perişandı. Küçük çocuğun Kahramanmaraş'ta yaşayan dayısı Yusuf Bal (53), anneannesi Döne (67) ve dedesi Mehmet Bal'ı (70) otomobiline alarak Hatice Bal'ın Ankara'daki cenaze töreni için yola koyuldu. Defin töreninin ardından aile tekrar evlerine dönüyordu. Fakat Yusuf Bal'ın kullandığı otomobil, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde Oktay Çıtak'ın kullandığı kamyonun altına girdi. Ne yazık ki Bal ailesinden 3 kişi daha hayatını kaybetti. Yusuf Bal ile anne ve babasının cenazeleri, Kahramanmaraş'ın Altunelma beldesinde toprağa verildi.