Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Fevzi Özgönül, vücudumuzdaki çeşitli ağrılara iyi gelen besinlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Fevzi Özgönül, havucun son yıllarda erken bunama, Alzheimer, kalp krizi, kronik baş ağrılarında, deri ve akciğer kanserine karşı kullanılmaya başlandığını belirtti.
Dr. Fevzi Özgönül, havucun yanında mevsiminde yenilen besinlerle ilgili bilgiler verdi.
DİŞ ÇÜRÜMELERİNE KARŞI ISPANAK TÜKETİLMELİ
Dr. Özgönül, demir deposu olarak bilinen ıspanağın A, B, C, E vitaminleri, magnezyum, fosfor, iyot mineralleri ve protein açısından zengin bir sebze içerdiğini ve bu nedenle ıspanağın vücudun direncini arttırdığını söyledi.