G.Saray'ın son bombası: Nuri Şahin

Seçim sonrası Ünal Aysal'ın sır gibi sakladığı transfer bombası belli oldu. Aysal yeni sezonda Nuri Şahin'i sarı-kırmızılı renklere katmayı hedefliyor.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 28 Mayıs 2013, 11:33
G.Saray’ın son bombası: Nuri Şahin

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın 22 Haziran'da yapılacak olan seçimin ardından açıklayacağı yeni çileğin adı: Nuri Şahin. Alper Potuk'u Fenerbahçe'ye kaptıran sarı-kırmızılı kulübün başkanının gurbetçi oyuncunun transferi için danışmanı Bülent Tulun'u görevlendirdiği ve Hamit Altıntop'un da transferde devrede olduğu öğrenildi. Real Madrid'in sezon başında Liverpool'a ardından devre arasında eski kulübü B.Dortmund'a kiraladığı Nuri Şahin'in "Gelirim" yanıtı sonrasında Galatasaray cephesinin, "Kulübüne bu kararını bildir. Biz de Real Madrid'den bonservisini alalım" teklifini getirdiği öğrenildi.

GALATASARAY'IN TRANSFER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ


FATİH TERİM'İN PRENSİ
Hamit Altıntop gibi Fatih Terim'in A Milli Takım'dayken vazgeçemediği isimlerin başında gelen Nuri Şahin, İmparator'un görev yaptığı dönemde ilk kez milli formayı giymiş ve 8 Ekim 2005 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Almanya ile oynanan hazırlık maçında 85'te oyuna girip 89'da gol atmayı başarmıştı. Terim, Nuri Şahin için o maçın ardından "Nuri Şahin, Türk futboluna 15 yıl damgasını vuracak" diye konuşmuştu.