Fatih Terim gidiyor mu?

Galatasaray'ın sembol hocası İspanya yolcusu mu?

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 24 Mayıs 2013, 12:52
Fatih Terim gidiyor mu?

İÇİNDEKİLER

Devler Ligi çeyrek finalinde Real Madrid karşısındaki2. maçta Cimbom'un ortaya koyduğu performans, İspanyollar'ın aklını çeldi.

Galatasaray'daki 3. döneminde takımını üst üste ikinci kez şampiyonluğa taşıyan ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Fatih Terim, Los Galacticos'un da radarına girdi. Devler Ligi'nde çeyrek finalde Real Madrid ile eşleşen sarı-kırmızılılar, 3-0'ın rövanşında dünya devine kök söktürmüş ancak 3-2'lik galibiyete rağmen turnuvaya veda etmişti.

FATİH TERİM TRANSFERLERİ AÇIKLADI - TIKLAYIN

İşte bu maçın ardından Real Madrid yönetimi de Terim'in durumunu incelemeye başladı. Teknik direktör Jose Mourinho ile başkan Perez'in arasındaki sıkıntıların ardından Madrid yönetimi Portekizli hoca ile yollarını ayırmayı kafasına koyarken Terim'in de nabzını yokladılar. Yeni dönem öncesinde listenin ilk sırasına PSG'nin patronu Carlo Ancelotti'yi koyan İspanyollar, İmparator'un adını da teknik direktör adayları arasına ekledi.

SIKI MARKAJ
Fatih Terim'e yakın isimler aracılığı ile kurt hocanın teklife nasıl yaklaşacağı araştırılırken sezonun bitmesiyle birlikte bu girişimler daha da hızlandı. Terim'in yakın çevresi bu teklifi doğrularken 60 yaşındaki deneyimli teknik adam ise, "Bu konuda bana ulaşmış hiçbir teklif söz konusu değil" sözleriyle durumunu özetledi.

REAL Madrid'in ise Ancelotti ile anlaşılamaması halinde görevi teklif edeceği isimler arasında Terim'in ilk sırada olduğu ve bir hafta içinde durumun netlik kazanacağı İspanyol basınına da yansıdı.