Galatasaray'dan Malouda bombası

Galatasaray yönetimi, gizlice İstanbul’a getirdiği Chelsea’nin yıldızı Florent Malouda ile el sıkışarak ilk transfer bombasını patlattı.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 18 Mayıs 2013, 18:21
Galatasaray’dan Malouda bombası

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetimi, yeni çilekler bekleyen taraftarlarını heyecanlandıracak çalışmalar içinde. Sarı-kırmızılı yönetimin, Chelsea'de son günlerini geçiren sol kanat oyuncusu Florent Malouda ile her konuda anlaştığı ileri sürüldü. Başkan Ünal Aysal'ın talimatı nedeniyle büyük bir gizlilik içinde gerçekleştirilen transfer harekatının geçen hafta başladığı ortaya çıktı. Yönetim, Chelsea ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki Malouda'ya transfer önerisinde bulundu. Teklife sıcak bakan Fransız yıldız daha sonra İstanbul'a davet edildi.

STADA VE TESİSLERE HAYRAN KALDI
Hafta başında İstanbul'a gelerek gözlerden uzak bir şekilde yönetimle görüşen, stadı ve tesisleri çok beğenen Malouda ile el sıkışıldı. Malouda'nın Galatasaray'ın teklifini kabul etmesinde, eski takım arkadaşı Drogba'nın büyük rolü olduğu bildirildi. Daha önce Fransa'ya dönmek istediğini belirten Malouda'nın, Drogba'nın kendisini ısrarla G.Saray'a çağırması üzerine kararını değiştirdiği belirtildi. O. Lyon'da yıldızı parladıktan sonra 2007-08'de sansasyonel bir transferle Chelsea'ye giden Malouda, İngiliz ekibinde 149 maç oynadı, 35 gol attı.