Fener inşallah UEFA'yı alır

Ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmasını yürekten istediğini belirten G.Saray Başkan Yardımcısı Öztürk, "Kulüp olarak hedefimiz Avrupa'nın ilk 10'una girmek" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2012 Güncelleme 08 Aralık 2012, 02:14
Fener inşallah UEFA’yı alır

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki durumundan, Arda Turan'ın geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Ülker'i ziyaretine, Quaresma'dan Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerine kadar per çok soruya açık yüreklilikle cevap verdi.

HEDEFİMİZ İLK 10'A GİRMEK!
Ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi Avrupa Ligi'nde gruptan çıktığı için tebrik eden Öztürk, "Fenerbahçe'nin kupayı kazanmasını gönülden isterim. Sonuçta, bir Türk takımının başarısı olacak" dedi. Galatasaray olarak, Şampiyonlar Ligi'nde gidebildikleri en üst noktaya kadar gitmek istediklerini belirten Öztürk, "Asıl hedefimiz kalıcı başarı. Galatasaray'ı Avrupa'nın ilk 10 kulübü arasına sokmak istiyoruz" diye konuştu.

ARDA'YI GÖZLERİNDEN ÖPERİM
Öztürk, Galatasaray altyapısından yetişen Arda Turan'ın F.Bahçe Ülker'in kampını ziyaret etmesi ile ilgili olaraksa, "Arda kardeşimi gözlerinden öpüyorum. Onun böyle yetişmesinde emeği olan herkesi kutlarım" dedi. Quaresma transferi konusunda somut bir gelişme olmadığını belirten Öztürk, "Transfer olursa benim için sürpriz olmaz" dedi.

KADIKÖY'E HEP GİDİYORUM

Öztürk: "Hemen her hafta Kadıköy'e giderim. Kalamış'tan geçerim. Kadıköy'e gitmek sorun değil."