Aslan'ın rotası Santos

Avrupa maratonu için kaliteli bir sol bek takviyesi isteyen Terim'in ilk tercihi Andre Santos... Yönetimin, 10 gün içinde Arsenal'le masaya oturması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2012 Güncelleme 30 Kasım 2012, 03:06
Aslan’ın rotası Santos

İÇİNDEKİLER

Süper Lig ve Avrupa'da hedefe emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'da ara transfer çalışmaları hız kazanmaya başladı... Sarı-Kırmızılı yönetim sezon başında sol bek transferi için büyük çaba harcamış fakat hem yüksek maliyet nedeniyle girişimler askıya alınmıştı. Ardından Albert Riera'nın beklenmeyen müthiş performansı sonrasında bu büyük sorun rafa kalkmıştı. Fakat gelen bilgilere göre Galatasaray yönetimi sol bek transferini Ocak ayında birkez daha gündemine alacak.

BİR SÜREDİR ÇALIŞMALAR YAPILIYOR
Sarı-Kırmızılılar'ın bir süredir arayışlarını sürdürdüğü ve özellikle Brezilya ve İngiltere'de çalışmalar yürüttüğü belirlendi. Dün İngiliz basınında çıkan haberler de gözleri Galatasaray'a çevirdi. Premier Lig'de Arsenal formasını giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Andre Santos, The Sun'a yaptığı açıklamada Türkiye'den teklif aldığını söyledi. Brezilyalı futbolcunun ismi sezon başında da sık sık Galatasaray'la anılmıştı. ŞU

ANDA NETLEŞMİŞ BİR ŞEY YOK
Hakkında Türkiye'ye döneceğine yönelimk spekülasyonlar yapıldığını söyleyen Santos, "Bunlar benim de kulağıma geliyor. Evet, Türkiye'den teklif aldım fakat şu anda netleşen bir durum yok. Sao Paulo'dan da kimseyle görüşmedim" dedi. Arsene Wenger ile bir türlü yıldızı barışmayan 29 yaşındaki futbolcu fazla forma şansı bulamıyor.

BU SEZON ADETA FORMAYI UNUTTU!
Arsenal'de bir türlü aradığı ortamı bulamayan Andre Santos bu sezon ligde sadece 6 maçta forma giyebildi. Sambacı, 2 de Şampiyonlar Ligi maçına çıktı.