Adı Aslan soyadı Yılmaz

18'de Burak'ın süper kafasıyla öne geçen Cimbom 49'da Sougou'yu durduramadı. Fakat 61 ve 74'te iki kez daha sahne alarak G.Saray'ı zafere taşıdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2012 Güncelleme 08 Kasım 2012, 02:37
Adı Aslan soyadı Yılmaz

İÇİNDEKİLER

İşte Cimbom işte zafer!.. Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki 4. maçına çıkan Galatasaray, Cluj'u deplasmanda 3-1 yenerek ilk galibiyetini aldı. Sarı-Kırmızılılar bu skorla grupta ikinci sıraya çıkmayı başardı.

HAKAN ŞÜKÜR DEĞİL BURAK!
Romanya'daki mücadelenin ilk yarısı temposuz ve pozisyon açısından kısır geçti. 4. dakikada savunmanın arkasına sarkan Kapetanos, Muslera ile karşı karşıya kaldı fakat iyi vuramadı. 7. dakikada Emre'nin şutu direği yalayıp auta çıktı. Cimbom 18. dakikada golü buldu. Hamit'in sağdan ortasına Burak Yılmaz, Hakan Şükür gibi vurdu: 1-0. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca devre bu skorla sona erdi.

SERVİSLER HAMİT'TEN
G.Saray 2. yarıya çok tutuk başladı ve 53. dakikada kalesinde golü gördü. Savunmamızın arkasına sarkan Sougou, Muslera'yı mağlup etti: 1-1. Fakat bu gol Cimbom'u kendine getirdi. Müthiş bir baskı kuran G.Saray 61. dakikada birkez daha öne geçti. Hamit yine sağdan mükemmel getirdi, Burak arka direkte vurdu: 2-1.



HELAL SANA MANU!
74. dakikada müthiş hareketlerle ceza sahasına giren Burak kendisinin ve Cimbom'un 3. golünü atıp işi bitirdi. Gruptaki diğer maçta M.United deplasmanda Braga'yı 3-1 mağlup etti.

MESSİ: 3 GOL BURAK: 4 GOL!
Cimbom'u 3 puana taşıyan Burak, Şampiyonlar Ligi'nde 4 gole ulaştı. Zirvede 5 golle Ronaldo bulunurken Lionel Messi 3 golde kaldı.

BURAK GOLLERi ATTI RONALDO GiBi SEViNDi
Cluj deplasmanında müthiş bir performans sergileyip hat-trick yapan Burak geceye damgasını vurdu. Yıldız futbolcunun son iki golü sonrasında Cristiano Ronaldo'nun genellikle deplasman maçlarındaki gol sevincini yapması dikkatleri çekti.

MAÇIN YILDIZI
BURAK
Kral tek kelimeyle geceye imzasını attı. Müthiş 3 golle Cibom'a üç puanı getirdi. Her golde ustalık kokan vuruşlar vardı.

HAYAL KIRIKLIĞI
UMUT
Burak müthiş oynarken partneri Umut sezonun en etkisiz futbollarından birisini oynadı, top kayıplarıyla herkesi şaşırttı.