Az zamanda çok iş yaptık

Aysal: "Borcumuz 315 milyon dolardan, 217 milyon dolara indi. Masraflarımız artıyor, ancak başarılarımız sürekli gelmekte. Hedefimiz daha da büyümektir" Aysal: "Biz G.Saray'a birşeyler armağan edip öyle gitmenin peşindeyiz. Şan, şöhret için de yönetim olarak bu işi yapmıyoruz. Herkes sadece bize güvensin"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2012 Güncelleme 11 Ekim 2012, 00:00
Az zamanda çok iş yaptık

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Divan Kurulu Toplantısı'na Sarı- Kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal yaptığı konuşma ile damga vurdu. Aysal, yönetim dışındaki isimlerin Divan Kurulları'nda 'haksız eleştiriler' yaptığını savunurken yaptığı konuşma ile üyeler tarafından alkış aldı.

BORÇLARIMIZ AZALDI!
Aysal kulübün borçlarını göreve geldiği günden beri indirildiğini ifade ederek, "Borcumuz 315 milyon dolardan, 217 milyon dolara inmiştir. Bizim borçlarımız çoğunlukla dolar üzerindir. Kur farkları nedeniyle fazla gösterilmek isteniyor. Bunun önüne geçmek istiyoruz. Bu borçları bu hale getirdiğimiz için kendi adıma çok sevinçliyim" dedi.

RAHAT OLUN
Aysal yönetimini eleştirenlere seslenerek şu ifadeleri kullandı: "Yönetim kurulunı suçlamak yerine tebrik edilmek istiyoruz. 50 milyon dolardan 11 milyon dolara inmiştir acil borçlarımız. Banka borçlarımız 150 milyon dolardan 109 milyon dolara indirildi. Bunlar zaten zamanı geldiğinde ödenen borçlardır. Hiçbirini aksattığımız olmamıştır. Son bir buçuk senedir Galatasaray kulübü kredisi en açık kulüp olmuştur. Borçlarımız yükselmemiş, düşmüştür. Başarıya dayalı şekilde borçlarımızı indiriyoruz. Başarının altında finansal başarı vardır. Masraflarımız artıyor, ancak başarılarımız sürekli gelmekte. Hedefimiz daha da büyümektir. Herkes rahat olsun."

GÜVENİN!
Aysal konuşmasını "Yönetimimize güvenin, biz her konuda başarılı olmak için çaba sarfediyoruz ve oluyoruz da... Biz G.Saray'a birşeyler armağan edip öyle gitmenin peşindeyiz. Şan, şöhret için de yönetim olarak bu işi yapmıyoruz. Herkesten sadece bize güvenmesini bekliyoruz" diye bitirdi.

STORE'DAN KALDIRILDI
Galatasaray Store için üretilen bir bebek kıyafetinin sarı-lacivert renklerde olması dünkü Divan Kurulu'nda tartışıldı. Sözkonusu ürünün mağazalardan kaldırıldığı öğrenildi.