Bomba zamanı

Sarı-Kırmızılılar'ın hedefi golcü ve kanat transferini 3 gün içinde bitirmek. Birçok yıldızla temasta olan yönetim özellikle Arshavin, Cardozo ve Hamit'in üzerinde duruyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2012 Güncelleme 24 Haziran 2012, 01:29
Bomba zamanı

İÇİNDEKİLER

Transferde ne yapacağı en çok merak edilen kulüplerden biri olan Galatasaray'da fırtına öncesi sessizlik hakim... Başkan Ünal Aysal'ın "25 Haziran'da tüm transferleri açıklayacağız" demesinin heyecanlanan Sarı- Kırmızılı camia artık bombaların patlamasını bekliyor. Yönetim de Aysal'ın sözünü yerine getirmek için dört koldan çalışmalarını sürdürüyor.

DEMBA BA YENİDEN GÜNDEMDE
Forvet ve kanatlara takviye yapmak isteyen Galatasaray'da birçok yıldız gündemde. Benfica'nın golcüsü Oscar Cardozo konusunda önemli adımlar atan Sarı-Kırmızılılar bu transferi bitirmek için yoğun çaba harcıyor. Ayrıca daha önce anlaşma sağlanan fakat Fatih Terim'in veto ettiği Newcastle'lı Demba Ba'nın da yeniden gündeme geldiği belirtiliyor. Anderlecht'in genç yıldızı Matias Suarez'de ise yüksek bonservis sorunu yaşanıyor.

ARSHAVIN BU KEZ CİMBOM'A ÇOK YAKIN
Cimbom'un kanat transferinde ilk aday ise Andrei Arshavin... Geçen sezon devre arasında kiralık olarak gittiği Zenit'ten ayrılması beklenen Rus yıldızın Galatasaray'a çok yakın olduğu belirtiliyor. Ayrıca daha önce İstanbul'a getirilen Oussama Assaidi ve Ajax'lı Miralem Sulejmani de yedekte bekletiliyor. Galatasaray yönetimi, en büyük hedefi olan Real Madrid'li Hamit Altıntop konusunda da 3 gün içinde olumlu bir sonuç almayı hedefliyor.

ANDREI ARSHAVIN
Geçen sezon da gündeme gelmişti. Zenit'ten ayrılması bekleniyor. Başkan Aysal transferle bizzat ilgileniyor. Fatih Terim de onu takımda görmek istiyor.

OSCAR CARDOZO
Yönetimin 1 numaralı forvet adayı. Benfica'ya 12 milyon Euro teklif edildi. Cardozo ile pazarlıklarda da önemli yol alındı.

DEMBA BA
Fatih Terim sorunlu kişiliği nedeniyle çok sıcak bakmıyor. Fakat Cardozo gelmezse Demba Ba imzayı atabilir.

MATIAS SUAREZ
Yaklaşık 1 yıldır gündemde. Terim'in takımda görmeyi en çok istediği isimlerden biri. Fakat fiyatı el yakıyor.

OUSSAMA ASSAIDI
Amrabat yatınca yeniden liste başı oldu. Fakat Faslı futbolcunun babasının vefat etmesi transferi geciktirebilir.

M.SULEJMANI
Assaidi'nin bir gömlek iyisi. Fakat bonservisi 11 milyon Euro. Eğer Ajax indirime giderse Galatasaraylı olabilir.

HAMİT ALTINTOP
Tam bitti derken transfer yattı. Ama şimdilerde yeniden gündemde. Fiyatında indirime gitti. Biraz daha düşerse bu iş bitecek.



ONUR ÖZKAN