Cimbom'un Gökhan planı

Sarı-Kırmızılılar, Napoli'ye 11 milyon Euro'luk teklif sundu. Eğer İtalyan kulübü G.Saray'a 'evet' derse Melo defteri kapanacak..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2012 Güncelleme 10 Haziran 2012, 01:42
Cimbom’un Gökhan planı

İÇİNDEKİLER

Gaziantep'den Dany'yi transfer ederek herkesi şaşırtan Galatasaray yönetimi yeni sürprizler peşinde... Juventus'tan kiralanan Felipe Melo konusunda henüz net bir adım atmayan Sarı-Kırmızılı yönetimin bu tavrının nedeni ortaya çıktı. Yönetim, Napoli'nin Türk asıllı yıldızı Gökhan İnler'in transferi için çok ciddi bir çaba harcıyor. Galatasaray'ın İtalyan kulübüne 11 milyon Euro'luk teklif sunduğu ve yanıt beklemeye başladığı gelen bilgiler arasında.

TERİM: TÜM ŞARTLARI ZORLAYIN
Eğer Napoli, Galatasaray'ın teklifine 'evet' derse Felipe Melo defteri kapanacak. Olumsuz bir durumda ise Juventus'la görüşülecek ve Brezilyalı yıldızın bonservisi alınacak. Teknik direktör Fatih Terim'in yönetimden Gökhan İnler konusunda şartların sonuna kadar zorlanmasını istediği belirtiliyor.

1 YABANCI KONTENJANI BOŞA ÇIKACAK
Tecrübeli çalıştırıcı, Türk asıllı yıldızın transfer edilmesi durumunda hem orta alanda çok kaliteli bir oyuncuya sahip olacak hem de bir yabancı hakkını başka bölgede kullanma şansını yakalayacak. İtalyan basınında çıkan haberlere göre ekonomik kriz içinde bulunan Napoli'nin Gökhan İnler'i satması sürpriz olmayacak.