Bastos için ilk hamle!

Aysal, Terim'in gözdesi Bartos için kesenin ağzını açıyor. Pazarlıklar Fransa'da başlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2012 Güncelleme 31 Mayıs 2012, 00:59
Bastos için ilk hamle!

İÇİNDEKİLER

Transferde elini sıkı tutan ve her zaman Galatasaray'ın kasasını düşünen Fatih Terim'e Başkan Ünal Aysal'dan büyük jest... Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, önceki gün Fatih Terim'in sunduğu transfer listesinde en pahalı isim olarak dikkat çeken Lyon'un yıdız oyuncusu Michel Bastos hiç vakit kaybetmeden harekete geçti..

12 MİLYON EURO
12 milyon Euro'luk bonservis bedeli bulunan Brezilyalı oyuncu için Galatasaray kesenin ağzını ardına kadar açmaya hazırlanıyor. Ünal Aysal'ın talimatı doğrultusunda 2 yöneticinin bugün Fransa'ya gidip Lyon kulubüyle pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.

BARTOS'U ÖNCE TAKVİM YAZDI
Aysal'ın, transferde hep ucuz isimlere kaçan Terim'in bu isteğini kırmayacağını ve bu oyuncuyu mutlaka transfer edeceğini yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi. Öte yandan Avrupa'daki internet siteleri de ilk Takvim'in 2 gün önce okurlarına duyurduğu Bastos'u dün manşetlerine taşıdı.

iLK KEZ TAKVİM DUYURDU
TAKVİM'in 2 gün önce ilk kez duyurduğu Bastos haberi dün Avrupa'nın çeşitli internet sitelerinde de manşetten verildi. Takvim okuru yine ilk öğrenen oldu..