Cimbom'un gurbetçi avı

Sarı-Kırmızılı kulüp, Milli Takım'da yıldızı parlayan Gökhan Töre için 2. kez Hamburg ile görüşme yapmaya hazırlanırken Kaiserslautern'in orta saha oyuncusu Olcay Şahan için de resmi teklif yaptığı ortaya çıktı..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2012 Güncelleme 30 Mayıs 2012, 02:20
Cimbom’un gurbetçi avı

İÇİNDEKİLER

Yıldız transferi için önlem olarak UEFA'nın Türkiye hakkında vereceği dan kararı bekleyen Galatasaray, yerli oyuncu için çalışmalarına hız verdi... Sarı-Kırmızılı ekip Hamburg'un genç oyuncusu Gökhan Töre için bir kez daha Almanya'ya çıkarma yaptı. Geçen sezonun devre arasından bu yana Gökhan Töre için nabız yoklayan ancak Hamburg'un 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli talep etmesinden dolayı transfer sürecini askıya alan Sarı- Kırmızılı yönetim, Milli futbolcu için yeniden harekete geçti.

BÜLENT TULUN İLGİLENİYOR!
Hamburg'un ekonomik krizde olmasından dolayı Gökhan'ı uygun bir ücrete transfer edebileceğini düşünen Galatasaray, bu rakamı 3 milyon Euro seviyesine çektiği anda transferi bitirmeye hazırlanıyor. Galatasaray, ayrıca Gökhan Töre'nin menajeri Bektaş Demirbaş'a da haber göndererek oyuncunun 2 milyon Euro olan yıllık ücretinde indirime gitmesini istedi. Sarı-Kırmızılı yönetimde bu transfer ile başkan Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun yakından ilgileniyor.

TRANSFER OLCAY'A BAĞLI
G.Saray'ın Kaiserslauter'in genç oyuncusu Olcay Şahan için de girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Kaiserslautern'in Başkanı Stefan Kuntz'un Cimbom'un resmi teklifte bulunduğunu ve Olcay Şahan'ın karanını beklediklerini söyledi.

MİLLİ TAKIM'DA YILDIZI PARLADI
Geçen sezon Hamburg'da 22 maçta forma giyen Gökhan Töre, A Milli Takım maçlarında ortaya koyduğu performansla dikkatleri çekti.