Cimbom'a Kadıköy'de 2. kupa

Galatasaray'ın Kadıköy'de kaldırdığı şampiyonluk kupasıyla mest olan camia bir heyecan daha yaşıyor... Sonuçta yüzde 50'lik kısmı taraftar oyları belirleyeceği için ultrAslan'ın birinciliğine kesin gözüyle bakılıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2012 Güncelleme 22 Mayıs 2012, 01:18
Cimbom’a Kadıköy’de 2. kupa

İÇİNDEKİLER

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın kupasını Şükrü Saracoğlu Stadı'nda almasının yankıları sürerken, gündeme bomba gibi düşecek bir gelişme daha yaşandı... Sarı-Kırmızılılar, Kadıköy'de birkez daha kupa daha kaldırabilir!..

OYLAMA 40 ÜLKEDEN YAPILACAK
Yaptığı tribün şovları ile sezona damga vuran ultrAslan, UEFA'nın organize ettiği en yaratıcı taraftar koreografisi yarışmasında boy gösterecek. İşin can alıcı yanı ise, birinci olarak taraftar grubunun ödülünü Saracoğlu Stadı'nda alacak olması... 40 ülkeden yapılacak oylamalarla seçilecek en iyi 11 koreografi finale kalacak. Yarışmada oylamanın yüzde 50'si UEFA'nın resmi sitesinden yapılacak. Geri kalan yüzde 50'yi ise 13-15 Temmuz'da İstanbul'da düzenlenecek Avrupa Futbol Taraftarları Kongresi'ndeki delegeler belirleyecek.

KAZANAN MONACO'DA AÇIKLANACAK
20 Mayıs'a kadar alınacak başvuruların ardından kazanan koreografi, Şampiyonlar Ligi ödül töreninde açıklanacak. Kazanan taraftar grubundan 11 üye, 31 Ağustos'ta Monaco'da oynanacak Süper Kupa finalini izleyecek. Yarışmanın en büyük favorilerinden biri olan ultrAslan 3 koreografisini oylamaya gönderdi.

KADIKÖY OLAYI ÖNEMİ ÇOK ARTIRDI!
Bunların ilki, 7 Aralık 2011'deki Fenerbahçe derbisindeki "Bye Bye Birdie" şovu... İkincisi 26 Şubat 2012'deki Beşiktaş derbisindeki "Fatih'in Aslanları" mesajı... Üçüncüsü ise Süper Final'deki Fenerbahçe derbisindeki "Kupa ve Kadıköy" vurgusu. Öte yandan UltrAslan yayınladığı bildiriyle Türk Telekom Arena'nın Beşiktaş ile ortak kullanımına karşı çıktı.

Bye Bye Birdie!
FENER'E MESAJ

Arena'da G.Saray'ın F.Bahçe'yi 3-1 yenip liderliğe yükseldiği maçta yapıldı. ultrAslan bu koreografide ezeli rakibe gönderme yaptı.

Fatih'in Aslanları
HERKESi AĞLATTI

Beşiktaş engelinin son dakikada geçildiği maç öncesi yapılan bu müthiş tribün şovu, Kartal'ın hocası Carvalhal'i bile duygulandırmıştı.

Kadıköy ve kupa
DEDiKLERi OLDU!

Ultraslan Süper Final'deki F.Bahçe maçında Kadıköy'de kupa kaldırılacağının mesajını vermişti. Sezon sonu bu dilek gerçek oldu.


ONUR ÖZKAN