Keşke Sikorsky çağırsaydık

Çıkan olaylar nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan yöneticiler, "Keşke Kadıköy'e Sikorsky çağırsaydık. Buradan başka türlü çıkamayacağız" dediler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2012 Güncelleme 15 Mayıs 2012, 02:08
Keşke Sikorsky çağırsaydık

İÇİNDEKİLER

Saracoğlu'da Galatasaray'ın şampiyonluk kupasını kaldırdığı tarihi derbide yaşananlar gündemdeki sıcaklığını koruyor... Sarı- Kırmızılı futbolcular sahada çıkan büyük olaylar nedeniyle yaklaşık 3 saat soyunma odasında mahsur kalmış ve gece yarısına doğru kupasını alabilmişti.

GÜNDEME OTURACAK DİYALOG
İşte tam o anlarda Galatasaray soyunma odasında gündeme oturacak bir diyalog yaşandığı ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin derbi öncesi TAKVİM'de yayınlanan ve büyük tartışmalar yaratan "Kadıköy'den kaçış planını" konuştukları belirlendi. Yöneticilerin, "Keşke Kadıköy'e Sikorsky getirseydik. Buradan başka türlü çıkamayacağız " ifadesini kullandıkları öğrenildi.

AYSAL VETOSU!
Sikorsky planının maç öncesinde Galatasaray yönetimi içinde çok ciddi bir şekilde tartışıldığı fakat Başkan Ünal Aysal'ın bu fikre karşı çıkması nedeniyle kabul görmediği de gelen bilgiler arasında.

NELER OLURDU!
Sikorsky ile kaçış planının hayata geçirilmesi halinde Saracoğlu Stadı'nda ne tür görüntülerin yaşanacağı da merak konusu.

NOKTA HEDEFE İNİŞ YAPIYOR!
Takvim'in gündem yaratan haberinin ardından Sikorsky helikopterlerin Saracoğlu'na iniş yapamayacağı iddia edilmişti. Savaş ve nakliye konusunda müthiş bir donanımı olan Sikorsky'ler nokta hedefe bile iniş yapabiliyor,

FACİADAN DÖNÜLDÜ
Kaçan şampiyonluğun öfkesiyle sahaya giren taraftarlar güvenlik güçlerine saldırmış ve büyük faciadan dönülmüştü.

SOYUNMA ODASINA SIĞINDILAR!
Galatasaraylı futbolcular derbinin bitiş düdüğünün ardından saha ortasında şampiyonluk coşkusunu yaşamıştı. Fakat Fenerbahçe taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddeler sonrasında soyunma odasına sığınmak zorunda kalmışlardı. Ardından da gündeme oturan büyük olaylar yaşanmıştı.

SİKORSKY GERÇEKLERİ
Galatasaray'ın Kadıköy'den Sikorsky ile dönme planını Ali Uras'ın cenazesinde öğrendim. Bunu TAKVİM'de yazdıktan sonra Divan Toplantısı'nda Galatasaray muhabirleriyle bu konuyu tartıştık. Bazıları habere inanmadılar. Ama şu an ismini yazamayacağım çok önemli bir yönetici haberi kendisinin söylediğini oradaki muhabirlere açıkladı. Hepsi çok şaşırdı. Sikorsky, Kadıköy'e iner veya inemez bilemem ama benim için önemli bir haberdi. Bunu Galatasaraylı yönetici de oradaki muhabirlere doğruladı.

YAŞAR YALÇIN