Terim derbide sahada

Fatih Terim Tahkim'in verdiği kararla F.Bahçe karşısında takımının başında olacak. Tecrübeli hoca, "Tahkim sağduyulu davrandı. Doğru bir karar" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2012 Güncelleme 11 Mayıs 2012, 01:29
Terim derbide sahada

İÇİNDEKİLER

Cimbom'a müjdeli haber... Tahkim Kurulu, Trabzonspor karşılaşmasının ardından müsabaka hakemine hakaret ettiği gerekçesiyle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 3 maçlık cezanın geri kalan 2 maçlık bölümünü 1 yıl erteledi. Bu kararın ardından Sarı- Kırmızılılar'ın Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı Süper Final maçında Fatih Terim yedek kulübesinde yerini alabilecek. Yazılı savunmasının ardından TFF binasında sözlü olarak savunma veren Terim kararı doğru bulduğunu söyledi.

OLMASI GEREKEN YERDE OLACAĞIM
Tecrübeli teknik adam isabetli bir karar çıktığını dile getirerek, "Derbide olması gereken yerde olacağım. Kulübe bizim yerimiz. Bu konuda sağduyulu davrandılar. Zaten ben cezamı çektim. Biz indirim değil erteleme talep ettik. Bunu doğru bir karar olarak görüyorum" ifadesini kullandı.

YILDIRIM'DAN BİR HABER ALMADIM
Sezon başından beri sağduyulu davranmaya çalıştığını vurgulayan Terim, "Savunmamı kendim 1 sayfa olarak yaptım. Böyle birşey olmasını hiç istemezdim. Ümit ederim ki centilmence bir maç olur" dedi. F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini Saracoğlu Stadı'ndaki locasında ağırlayacağı haberlerine değinen Terim, "Bana gelen her hangi bir şey olmadı" diye konuştu.

CEZASI SENEYE UYGULANACAK
Fatih Terim'in 3 maçlık cezanın geri kalan 2 maçlık bölümü 1 yıl ertelendi. FDT'nin 105. maddesi dikkate alınarak ceza 1 yıl sonra uygulanacak.