Taraftara borcumuz var

Avni Aker'de kazanmaları halinde önlerinin çok açık olduğunu söyleyen İmparator, "Sadece 360 dakika kaldı... G.Saray gibi oynayın ve 3 puanı alın" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2012 Güncelleme 28 Nisan 2012, 00:00
Taraftara borcumuz var

İÇİNDEKİLER

Geçen hafta Arena'da Fenerbahçe'ye yenilerek ağır yara alan Galatasaray bu akşam oynayacağı Trabzonspor maçını dönüm noktası olarak görüyor... Sarı-Kırmızılılar zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek, üst üste evinde oynayacağı iki maç öncesi yeniden avantaj yakalamak istiyor.

HAZIRLIKLAR SONA ERDİ
Dün yaptığı son çalışmayla hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim idman sonrası futbolcularıyla toplantı yaptı. Arena'daki Fenerbahçe derbisine gönderme yapan Terim'in, "Taraftarımızı çok üzdük. Onlara borcumuz var. Trabzon'u yenerek yeniden yüzlerini güldürelim" ifadesini kullandığı öğrenildi.

SİZE YİNE ÇOK GÜVENİYORUM
Önlerinde 4 final kaldığını söyleyen tecrübeli hocanın, "Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sadece 360 dakikamız var. Fenerbahçe maçından önce size nasıl güveniyorsam şu anda da öyle güveniyorum. Galatasaray gibi oynayın ve 3 puanı alıp dönelim" dediği belirlendi. Terim ayrıca futbolcularından, F.Bahçe- Beşiktaş maçını kesinlikle düşünmemelerini istedi.

AVNİ AKER ÜSTÜNLÜĞÜ
Cimbom Avni Aker'de kaybetmiyor. G.Saray, Trabzon'da yaptığı son 16 lig maçında 8 kez kazanırken, 5 karşılaşma berabere bitti.

111
Ezeli rakiplerin tarihteki maç sayısı. Trabzon'un 36, G.Saray'ın ise 50 galibiyeti var.

144
G.Saray'ın Trabzon'a attığı gol sayısı. Bordo- Mavililer de ağları 121 kez havalandırdı.

24
Trabzon'un ligde G.Saray'a galibiyet sayısı. Cimbom'un da 33 galibiyeti var.