Melo G.Saray'a kriz çıkarabilir

Galatasaraylı yöneticilerin, yüksek maliyeti nedeniyle Brezilyalı’nın bonservisinin alınmaması için Başkan Ünal Aysal’a baskı yaptığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 26 Mart 2012, 00:00 Güncelleme 26 Mart 2012, 10:46
Melo G.Saray’a kriz çıkarabilir

İÇİNDEKİLER

Yıldız oyuncudan memnun olan Terim'in ise yeni sezonda da Melo ile çalışmak istediği belirtiliyor. Bu sezon başında Juventus'tan satın alma opsiyonu ile birlikte kiralanan Melo'nun 13 milyonluk bonservis bedeli Galatasaray'da sorun olmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı yöneticiler yaptıkları toplantılar sonrasında Brezilyalı oyuncu ile ilgili tepkilerini açıkça dile getirmeye başladılar. Yöneticilerin "Bizim hedefimiz Avrupa'da başarılı olmak. Melo Türkiye liginde ön plana çıkabilecek bir oyuncu. İtalya'da Juventus forması altında oynadığı oyun ortada. Bonservisinde iyi bir indirim olmazsa bu transferden vazgeçebiliriz" diyerek Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a baskı yaptıkları öğrenildi.

FATİH TERİM'İN HABERİ YOK

Fatih Terim'in bu karara nasıl bir tepki vereceği merak konusu. Bu nedenle bazı yöneticiler ve Terim'in yeniden karşı karşıya gelebileceği konuşulmaya başlandı. Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen Sarı- Kırmızılılar'ın dünyaca ünlü yıldızları gözüne kestirdiği öğrenildi. Transfer listesinin başında yer alan Real Madrid'denHamit Altıntop ve Manchester United'dan Berbatov isimlerinden ani bir karar ile vazgeçildi.Hamit Altıntop transferinde etkili olan Haluk Ulusoy'un oyuncuyu ikna edememesi bu transfer defterini kapatmasına neden oldu. Ulusoy'un yine de Hamit'in kararında bir değişiklik olursa devreye gireceği öğrenildi. Bu sezon sonu Manchester United'dan ayrılacak ve bonservisi elinde bulunan Bulgar golcü Berbatov ismi de uzun süredir Galatasaray'ıntransfer listesinde yer alıyordu