2014 projesi

Başkan Ünal Aysal'ın, seçimlerin olduğu 2014'te Fatih Terim'i Sportif A.Ş.'nin başına geçirip altına ise Terim'in istediği bir teknik adamı getirmeyi planladığı iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mart 2012 Güncelleme 08 Mart 2012, 01:28
2014 projesi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın 2014'te projesini Takvim Gazetesi açıklıyor.. Fatih Terim'in 2 yıl daha takımı çalıştıracağı ancak daha sonra Sportif A.Ş.'nin başına getirileceği iddia edildi. Terim ile Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmak isteyen Ünal Aysal'ın, daha sonra Terim'i Sportif A.Ş.'nin başına geçirip altına da İmparator'un istediği bir teknik adamı getirmeyi planladığı öğrenildi.

İSTİFALARIN ASIL NEDENİ NE?
Dün sabah Galatasaray'da arka arkaya istifalar yaşndı. İlk önce Galatasaray'da deprem olarak algılanan bu istifaların daha sonra prosedür gereği olduğu anlaşıldı. Galatasaray'da Asbaşkan Adnan Öztürk'ün, Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyeliğinden istifasının perde arkasında yeni yasanın etkisi var. 1 Temmuz 2012'de yürürlüğe girecek yeni Türk Ticaret Kanunu'nda şirket yapılarında değişiklikler içeriyor. Yeni yasaya göre dernek yapısındaki kulüplere bağlı olan şirketlerin yönetim kurullarında, dernek yönetimi dışında 2 bağımsız üyenin bulunması zorunlu olacak. İstifa eden Adnan Öztürk ve Adnan Nas'ın yerine gazeteci Mehmet Ali Birand, Ümit Özdemir ve Murat Canaydın atandı.