Terim istedi Shaqiri bitti

Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün de katıldığı toplantı 4 saat sürdü. Aysal, Terim'in ısrarları sonrası Basel'in istediği 14 milyon Euro'yu vermeyi kabul etti. İmzalar artık an meselesi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2012 Güncelleme 24 Ocak 2012, 01:43
Terim istedi  Shaqiri bitti

İÇİNDEKİLER

Cimbom artık Xherdan Shaqiri'de mutlu sona çok yakın... Galatasaray yönetimi akşam saatlerinde İsviçreli yıldız ve kulübü Basel'le görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdi. Bu flaş gelişmenin altında ise teknik direkör Fatih Terim'in transferdeki ısrarı yatıyor.

TERİM: BİZE BÜYÜK GÜÇ KATACAK
Başkan Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim, 2. Başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdurrahim Albayrak transferdeki son gelişmeleri görüşmek için dün Florya'da bir araya geldi. Terim, yaklaşık 4 saat süren zirvede Shaqiri'yi çok istediğini birkez daha vurguladı. İmparator'un, "Birçok transferde yüksek maliyetlere karşı çıktım. Fakat Shaqiri'ye ödenecek paranın daha fazlası kısa sürede bize geri dönebilir. Ayrıca bu transfer bize çok büyük güç katacak" dediği belirlendi.

ARTIK TÜM GÖZLER BASEL'DE
Alınan bilgilere göre Başkan Aysal, Terim'in bu ısrarı sonrasında Basel'in istediği 14 milyon Euro'yu vermeyi kabul etti. Akşam saatlerinde de İsviçre kulübüne faks yoluyla teklif iletildi. Eğer İsviçre kulübü birkez daha fiyat artırımına gitmezse Shaqiri'nin en geç perşembe gününe kadar Galatasaray'la resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Fatih Terim'in toplantıda ayrıca forvet transferinde de ısrarcı olduğu öğrenildi. Yönetim bu konuda da 1 hafta içinde hedefe ulaşmak istiyor.