Ne yapıp edip Shaqiri'yi alacağım

Başkan Aysal yarın transferi bitirmek için İsviçre'ye gidiyor... Basel'de yöneticilik yapan Cimbom'un eski yıldızı Knup, "Galatasaray mutlaka yeni bir teklifte bulunacaktır" diye konuştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2012 Güncelleme 17 Ocak 2012, 02:12
Ne yapıp edip Shaqiri’yi alacağım

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Xherdan Shaqiri seferberliği sürüyor... Teknik direktör Fatih Terim ve yönetimin bir numaralı hedefi olan İsviçreli yıldızın transferinde dün önemli gelişmeler yaşandı. Sarı- Kırmızılı yönetimin yaptığı 10 milyon Euro + Basel'in Şampiyonlar Ligi'nde tur atlaması halinde 2 milyon Euro'luk teklif, İsviçre kulübü tarafından yeterli bulmadı. Fakat Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Shariqi konusunda Fatih Terim'e garanti verdiği öğrenildi.

GÖNLÜNÜ FERAH TUT HOCAM!
Dün tecrübeli teknik adamla görüşme yapan Başkan Aysal'ın, "Shaqiri'nin ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu biliyorum. Basel'in olumsuz yanıt vermesini zaten bekliyorduk. Sonuçta onlar da en iyi parayı kazanmaya çalışıyor. Fakat hocam gönlünü ferah tut. Bu transferi ne yapıp edip gerçekleştireceğim" ifadesini kullandığı belirlendi.

BASEL'LE BİREBİR GÖRÜŞECEK
Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim'le bu görüşmeyi yaptıktan sonra İsviçre'ye gitme kararı aldı. Aysal, Basel yönetimiyle birebir görüşerek transferi bitirmeye çalışacak. Öte yandan Basel'de yöneticilik yapan Cimbom'un eski forveti Adrian Knup, "İlk teklifi yeterli bulmadık. Ama G.Saray yeni bir teklif yapacaktır. Umarım reddedemeyeceğimiz bir rakam olmaz" ifadesini kullandı.

ASLAN'I İSTEDİĞİNİ BASEL'E BİLDİRDİ
Cimbom'un transfer etmek için büyük uğraş verdiği Xherdan Shaqiri'nin Basel yönetimiyle görüşerek Galatasaray'a gitmek istediğini söylediği öğrenildi. Genç yıldız geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada da "Galatasaray ve Fatih Terim'e hayranım" demişti.