G.Saray'a hayranım

Aslan'ın transferdeki gözdesi olan genç futbolcu, "Çok büyük bir kulüpten teklif aldım" dedi... Galatasaray'ı her zaman hayranlıkla izlediğini söyleyen Shaqiri, "Transferim önümüzdeki günlerde netleşecek" ifadesini kullandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2012 Güncelleme 14 Ocak 2012, 01:30
G.Saray’a hayranım

İÇİNDEKİLER

Cimbom, Shaqiri'yle yatıyor, Shaqiri'yle kalkıyor... Galatasaray yönetimi transferdeki en önemli hedefi olan Xherdan Shaqiri için pazarlıklarını sürdürürken dün genç yıldızdan Sarı- Kırmızılılar'ı heyecanlandıracak açıklamalar geldi.

TERİM BÜYÜK HOCA
İsviçre basınına konuşan Shaqiri, "Galatasaray'ı her zaman hayranlıkla izledim" açıklamasını yaptı. Fatih Terim'in çok önemli bir teknik adam olduğunu da söyleyen Shaqiri, "Aslında Türkiye Ligi'ne gitmek gibi bir düşüncem yoktu. Fakat Galatasaray gibi büyük bir kulüpten teklif gelince işler değişti" ifadesini kullandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ VURGUSU
Shaqiri, Galatasaray'ın büyük ihtimalle şampiyon olacağını ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini de belirterek, "Transferim birkaç gün içinde netleşecek" diye konuştu.

ARADAKİ FARK 2 MİLYON EURO
İsviçre basını ise Sarı-Kırmızılılar'ın Shaqiri'yle arasında hiçbir sorun olmadığını fakat Basel'in 12 milyon Euro'dan aşağıya inmediğini yazdı. Galatasaray'ın son teklifinin ise 10 milyon Euro olduğu belirtildi.

ASLAN, BASEL'E SHAQİRİ İÇİN % 25 ÖNERDİ
İsviçre basınında çıkan haberlere göre Galatasaray yönetimi Basel'e yeni bir öneride bulundu. Sarı-Kırmızılılar, Shaqiri'nin bir sonraki satışıyla ilgili "Yüzde 25" ödemeyi kabul etti ve bu maddenin sözleşmeye konulmasını önerdi. Basel ise henüz net yanıt vermedi.