Shaqiri'ye 7 milyon €

Kanatlara mutlaka transfer yapmak isteyen Sarı- Kırmızılılar, Gökhan Töre'nin ardından Shaqiri için düğmeye bastı ve 7 milyon Euro'luk teklif sundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2011 Güncelleme 31 Aralık 2011, 01:51
Shaqiri’ye 7 milyon €

İÇİNDEKİLER

Yurt içi ve yurt dışında gözünü genç ve gelecek vadeden futbolculara diken Galatasaray'ın transfer atağı sürüyor... Önceki gün Hamburg'lu Gökhan Töre ve Werder Bremen formasını giyen Mehmet Ekici konusunda resmi girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, bu kez de İsviçre futbolunun büyük bir yeteneğine kanca attı.

AYSAL ZAM YAPACAK
Galatasaray yönetimi, Basel forması altında gösterdiği performansla "İsviçre'nin Messi'si" lakabını alan Xherdan Shaqiri için tüm şartları seferber etti. Sarı-Kırmızılılar'ın bir çok Avrupa kulübünü peşinden koşturan 20 yaşındaki kanat oyuncusu için 7 milyon Euro'luk teklif sunduğu gelen bilgiler arasında. Başkan Ünal Aysal'ın bu transferle bizzat ilgilendiği ve gerekirse teklifi artırabileceği de öğrenildi.

BLICK MANŞETTEN VERDİ
İsviçre' nin en önemli gazetelerinden Blick de gelişmeleri okuyucularına manşetten duyurdu. Gazete, Basel'in Şampiyonlar Ligi'nde devam ettiği için Shaqiri'yi bırakmak istemediği fakat genç yıldızın Galatasaray'ı seçebileceği vurgulandı.

ALBAYRAK-GÖKHAN ZİRVESİ!
Öte yandan Abdurrahim Albayrak'ın tatil için İstanbul'a gelen Gökhan Töre ile pazartesi günü bir araya gelip transfer görüşmesi yapacağı öğrenildi.