Koşar adım Cimbom'a

Cimbom sezon başında alamadığı yıldız oyuncuyu bu kez transfer etmek üzere... İspanyol gazetesi Sarı-Kırmızılılar'ın Reyes için anlaşma sağladığını öne sürerek, "Transfer her an bitebilir" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2011 Güncelleme 04 Aralık 2011, 01:44
Koşar adım Cimbom’a

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'dan dev atak... İspanyol basınının önde gelen spor gazetelerinden AS, Sarı-Kırmızılı kulübün Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Reyes'i ara transfer döneminde renklerine katacağını öne sürdü. Gazete Sarı-Kırmızılı kulübün sezon başında da Reyes'i transfer etmek için büyük mücadele verdiğini okurlarına duyurarak, "İspanyol oyuncu Galatasaray'a çok yakın" yorumunda bulundu.



BONSERVİSİ 6 MİLYON EURO
Geçen sezon Galatasaray'ın peşinden çok koştuğu başarılı orta saha oyuncusunun Atletico Madrid Teknik Direktörü Gregorio Manzano ile tartıştığını ve ilk 11'de şans bulamadığını öne süren AS gazetesi Reyes'in bu nedenle fikir değiştirdiğini iddia etti. İspanyol yıldızın Sarı-Kırmızılı kulüple görüşmelere başladığını yazan gazete, Ocak ayındaki ara transfer döneminde Reyes'in Galatasaray'a gitmesine A.Madrid'in de sıcak baktığını okurlarına duyurdu. Gazete, "Kulüpler arasında görüşmeler devam ediyor. Kulübü Reyes için 6 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Galatasaray ise bu rakamı daha aşağı çekmek için kıyasıya bir pazarlık yapıyor. 2 kulüp ortak noktada buluştuğu an bu transfer sonuçlanır. Reyes'e Ocak ayında İstanbul yolu göründü" yorumunu yaptı.