Drogba geliyor

Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk Eskişehirspor maçı öncesi, "Devre arasında önemli bir ismi alacağız" dedi. Bu oyuncunun Chelsea'nin Fildişi'li starı Drogba olduğu ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2011 Güncelleme 27 Eylül 2011, 00:54
Drogba geliyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da devre arası için transfer taarruzu şimdiden başladı. Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün Eskişehirspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Devre arasında çok önemli bir ismi transfer edeceğiz" demesi taraftarda heyecan yaratırken Öztürk'ün işaret ettiği ismin Drogba olduğu öğrenildi.

DEVREYE EBOUE GİRDİ
Transfer döneminde Drogba'yı almak için büyük çaba harcayan ama bu transferi gerçekleştiremeyen Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Fildişi'li golcü için görüşmelere şimdiden başladığı belirlendi. Kariyerli oyuncunun Eboue'nin de katkıları ile Galatasaray forması giyebileceği öne sürüldü. Drogba'nın gelmesiyle birlikte bir türlü Fatih Terim'in gözüne girmeyi başaramayan Milan Baros'un gitmesine kesin gözüyle bakılmaya başlandı.

BAROS GÖZDEN ÇIKARILDI
Galatasaray Yönetimi'nin Çek futbolcuyu Arap ülkelerinden birine ya da Rusya'dan bir takıma 6 milyon Euro karşılığında satmayı planladığı öne sürüldü. Baros'un menajeri Pavel Paska'nın şimdiden görüşmelere başladığı ve özellikle Dinamo Moskova ve Zenit kulüplerinin isimlerinin ağırlık kazandığı ortaya çıktı. Böylece Galatasaray olağanüstü bir durum olmadığı takdirde Milan Baros'u satarak Drogba'yı renklerine katacak.