Aslan ruhunu teslim etmiş!

95 milyon Euro'luk Galatasaray'ın Karabük önünde ortaya koyduğu futbol kimseyi tatmin etmedi. Otoritelerin ortak görüşü şu: "G.Saray'da hırs yok. Takım 10 kişi kalınca teslimiyetçi bir ruh sergilendi."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2011 Güncelleme 23 Eylül 2011, 00:00
Aslan ruhunu teslim etmiş!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Karabükspor önünde 1 puanı zor kurtarırken 3. haftada 5. puanını kaybetti. Futbol otoriteleri ise Sarı-Kırmızılı takımın çok kötü oynadığı görüşünde birleşirken takımın hırsının ve fizik görüşünün yetersiz olduğunu savundular. Galatasaraylı futbolcuların maç içindeki adam paylaşımı da eleştiri konusu olurken Sarı-Kırmızılı ekibin Karabük'ten 1 puanı tecrübeleriyle aldığı görüşü hakim oldu. Otorotiler Galatasaray'ın henüz takım olamadığını da vurguladı. İşte o görüşlerden bazıları:

473 PAS YAPTIRDILAR
Karabük karşısında maç boyunca 285 pas yapan Galatasaray rakibine ise 473 pas yaptırdı. Karabük topa yüzde 55 oranında sahip çıktı.

FAUL YAPMAYA BİLE KORKUYOR
Karabükspor karşısında iyi mücadele etmediği için eleştirilen Galatasaraylı oyuncuların bu maçta sadece 2 faul yapmaları futbol otoritelerini haklı çıkaran bir istatistik oldu.

8 SEZON SONRA İLK KEZ
Sarı-Kırmızılı futbolcular ayrıca son 8 sezon içinde en az faul yaptığı maçı oynadı. Cimbom 2009-10 sezonunda da G.Birliği maçında 4 faul yapmıştı.

RIDVAN DİLMEN
ALINAN 1 PUAN İYİ SAYILMALI
ÇOK kötü bir maç izledim. Kazım ile Sercan çok çizgide kaldığı için Karabük tamamen kontrolü eline aldı. 2 takımda vasatın üstünde oyuncu yoktu. G.Saray'ın aldığı 1 puan iyi.

ŞANSAL BÜYÜKA
FATİH TERİM'İN TAKIMI BÖYLE OLAMAZ
Benim bildiğim Fatih Terim'in takımı kötü oynayabilir, kaybedebilir ama duygudan ve hırstan bu kadar uzak olamaz. Bu Muslera'yı ise iyi mi kötü mü daha anlamadım.

ERMAN TOROĞLU
GALATASARAY TECRÜBESİYLE PUAN ALDI
G.SARAY defansının ortasına araya atılan her topta adam paylaşımında hata yapılıyor. Galatasaray Karabük'te tecnübesiyle 1 puan aldı. Karabük onlardan daha iyi oynadı.

LEVENT TÜZEMEN
TESLİMİYETÇİ RUH BENİ ŞAŞIRTTI
Galatasaray fizik gücünde ve takım olma yolunda çok büyük bir sorun yaşıyor. Sarı-Kırmızılı oyuncuların 10 kişi kalınca teslimiyetçi bir ruhla oynamaları ise beni gerçekten çok şaşırttı.

UĞUR MELEKE
10 KİŞİ KALINCA SANKİ İŞ BİTTİ
Bizim bildiğimiz hiçbir Terim takımı 10 kişi kaldığında maçı kaybetmiş gibi davranmazdı. İlk kez bir Terim takımının Sercan/Sabri değişikliğiyle eksilerek gerçekten eksildiğine şahit olduk. Sergilenen görüntü hiç iyi değil.