Çakma Muslera!

Copa America'da Uruguay Milli Takımı'yla harikalar yaratan Muslera, Belediye ve Karabük maçındaki hatalarıyla tam 5 puana mal oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2011 Güncelleme 22 Eylül 2011, 01:47
Çakma Muslera!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın sezon başında İtalya'nın Lazio takımından kadrosuna kattığı Uruguaylı kaleci Muslera, sezonun ilk 3 haftasında yaptığı hatalarla tam 5 puana mal oldu. Geride bıraktığımız yaz aylarında Uruguay'ın şampiyon olduğu Copa America'da ülkesinin milli formasıyla harikalar çıkaran Muslera, Galatasaray'da ise mumla aranıyor.

İLK HAFTA, "AL DA AT" DEDİ
Uruguaylı kaleci, ilk olarak Sarı-Kırmızılılar'ın sezonun ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı maçta taraftarları çileden çıkardı. Belediye maçının 42. dakikıasında Holmen'in sağdan yaptığı ortada topu elinden kaçıran Muslera, Efe İnanç'a adeta, "Al da at" dedi. Efe'yle 1-0 öne geçen Belediye, maçı da 2-0 kazanarak Sarı-Kırmızılılar'dan 3 puanı kapan taraf oldu. Muslera, dün gece Karabük ile deplasmanda oynanan karşılaşmada ise Shelton'u ceza sahası dışında yaptığı kontrolsüz hareketle yere indirerek kırmızı kart gördü ve takımını yalnız bırakarak tüm oyun sistemini alt üst etti. 10 kişi kalan Galatasaray karşısında istediği oyunu sahaya yansıtan Karabükspor, Erdem'le de golü bularak Sarı-Kırmızılılar'dan 3 puanı kapan ikinci ekip oldu. Galatasaray, büyük umutlarla alınan kalecisi Muslera'nın hataları nedeniyle ilk 3 haftada toplam 5 puandan oldu.



MUSLERA'NIN SAKATLIĞI CİDDİ DEĞİL
Shelton'la girdiği pozisyonda dizinden sakatlanan Muslera'nın durumunun ciddi olmadığı belirtildi. Oyuncunun durumu bugün yapılacak son kontrollerin ardından netleşecek.