Kaleye Bagy forvete Fabiano

Victor Bagy'nin kulübü Gremio ile büyük oranda anlaşan Tafi, dün de Fabiano ile görüştü. Terim transferlere 'evet' derse, iki Sambacı da Galatasaraylı olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2011 Güncelleme 29 Haziran 2011, 02:21
Kaleye Bagy forvete Fabiano

İÇİNDEKİLER

Takımın yeni sezonu açmasının ardından Galatasaray'da tüm gözler transfere çevrilmiş durumda... Kaleci ve forveti 2 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampına yetiştirmek isteyen Sarı-
Kırmızılı yönetime çifte müjde geldiği öğrenildi. Brezilya'ya giden kaleci antrenörü Taffarel'in Victor Bagy ve Luis Fabiano transferini büyük oranda bitirdiği ifade edildi.

4 MİLYONA TAMAM!
Brezilya Milli Takımı'nın Copa America kadrosunda bulunan Bagy ile daha önce her konuda anlaşan Taffarel'in önceki gün de Gremio yönetimiyle masaya oturduğu ifade edildi. Tafi'nin 5 milyon Euro isteyen Brezilyalı yöneticileri 4 milyon Euro'ya ikna ettiği gelen bilgiler arasında. Taffarel'in dün de Luis Fabiano için girişimlerde bulunduğu belirlendi.

SAĞLIK RAPORU BEKLENİYOR
Forlan'da yaşanan sorunlar nedeniyle yönetimin Fabiano'ya yönelmesi sonrası Brezilyalı yıldız ve Sao Paulo ile görüşen Taffarel'in forvet transferinde de mutlu sona ulaştığı öğrenildi. Ağır bir sakatlık geçiren Luis Fabiano'nun sağlık raporlarının temiz çıkması halinde imzalar atılacak.

ORTA SAHA İÇİN KARAR TERİM'İN
Öte yandan orta alana da takviye yapmak isteyen Galatasaray yönetimi Muntari ve Kallström için çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Terim'in Yekta ile Ceyhun Gülselam'ın bu bölgedeki performansını görmek istediği, transferin Avusturya kampından sonraya da bırakalabileceği ifade edildi. Bu konuda son kararı tecrübeli hoca verecek.

VİCTOR BAGY'NİN ALTERNATİFİ LAURO
G.SARAY Brezilyalı kaleci Bagy'yi transfer edemezse vatandaşı Lauro'ya yönelecek. Internacional'da oynayan Lauro'nun dün Brezilya basınında Taffarel ile fotoğrafları yayınlandı. 31 yaşındaki kalecinin, geçen yıl sadece 6 lig maçında oynaması düşündürücü.