Bülent Korkmaz: Galatasaray takım olamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Şubat 2011 Güncelleme 27 Şubat 2011, 00:00
Bülent Korkmaz: Galatasaray takım olamadı

İÇİNDEKİLER

* Galatasaray'ın Belediye karşısında aldığı yenilgiyi nasıl buldunuz... Bu skoru bekliyor muydunuz?
Sarı-Kırmızılılar, oyun olarak da skor olarak da özellikle deplasmanlarda belli bir istikrarı yakalayamıyor. Dün gece özellikle ikinci yarı oyundan düştüler. Sahada neredeyse kayıpları oynadılar. Bunun yanında 11. yenilgiyi alarak da lig tarihine geçtiler. Böylesine başarılar yakalamış bir takımın bu hallere düşmesi son derece düşündürücü.

* Galatasaray'ın kupa şansını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Gaziantepspor son derece iyi bir takım. Kontraatağı oldukça iyi uygulayan bir ekip. Son derece süratli ve hızlı oyuncuları var. Çok hızlı oyuncuları var. Galatasaray bu karşılaşmanın ilk yarısında golü bulmak zorundaydı, buldu.

* Takımda dikkatinizi çeken aksayan yönler nelerdir?
Her şeyden önce Galatasaray bir takım görüntüsü vermiyor. Bloklar arasında bağlantı neredeyse yok. Özellikle defansta galip gelinen maçlarda bile pozisyon veriyorlar. Bunda oyuncuların kendi mevkilerinde oynayamıyor olmasının da önemli payı var. Futbolda bir oyuncu nerede oynamaya alışırsa orada daha verimli ve etkili olur. Futbolcuların her zaman kendi alışık oldukları yerde oynamasından yanayım. Yenilikler denemeye gerek yok dişe düşünüyorum. Galatasaray, deneme tahtası değildir, olmamalıdır. Artık herkes, başını önüne alıp düşünmeli.