Culio değil Ferrari!

Kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor önünde çok zorlanan Galatasaray, 77'da Culio'nun golüyle kazanıp TT Arena'da 3'te 3 yaptı. Buca'nın 2, Cimbom'un 1 topu direkte patladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2011 Güncelleme 20 Şubat 2011, 02:29
Culio değil Ferrari!

İÇİNDEKİLER

Cimbom yine Aslantepe'de güldü... Süper Lig'in ikinci yarısında deplasmanda oynadığı iki maçı da kaybeden Galatasaray, evinde Bucaspor'u 1-0 yenerek Türk Telekom Arena'da 3'te 3 yaptı. Ligde kalma savaşı veren rakibi önünde maça tutuk başlayan Sarı- Kırmızılılar, Baros ve Stancu bir arada oynamasına rağmen pozisyon üretmekte zorlandı.

İLK YARIDA 3 TOP DİREKTE!
27. dakikada Buca gole çok yaklaştı. Erkan'ın kullandığı serbest vuruşta Onur'un kafasını Zapata müthiş bir hamleyle çeldi. Top ardından direğe çarptı. 35. dakikada bu kez Sercan'ın şutu Zapata'yı geçip direkte patladı. Dakikalar 40'ı gösterdiğinde ise Galatasaray ilk yarıdaki en net pozisyonunu yakaladı. Stancu'nun ortasında Servet Çetin'in kafası yan direkten döndü.

KAZIM'TAN ÇOK ŞIK BİR ASİST
Cimbom ikinci yarıya çok daha istekli girdi. Kazım'la gole yaklaşan Sarı-Kırmızılılar, kalesinde de önemli tehlikeler yaşadı. 77. dakikada gelişen Galatasaray atağında Kazım'ın yerden güzel pasında gecenin yıldızı Culio çok şık vurdu: 1-0. Sarı-Kırmızılılar ardından farkı açma şanslarını kullanamadı. Bucaspor da Mendy ile inanılmaz bir pozisyonu harcayınca zorlu maçta 3 puan Galatasaray'ın oldu. Cimbom böylece puanını 32'ye çıkarttı.

GOLÜ ATTI INSUA'YA KOŞTU!
ARA transferde Cluj'dan transfer edilen Juan Culio başarılı performansını dün de sürdürdü. Bucaspor önünde müthiş bir mücadele sergileyen Arjantinli yıldız, orta alanda organizatör rolünü de üstlendi. Cimbom'u 3 puana taşıyan Culio, attığı golün ardından kulübedeki vatandaşı Insua'ya koşarak sevircini paylaştı.